Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακοινώθηκε η12άδα της Εθνικής

- Advertisement -

Δεν είχε εκπλήξεις η 12άδα που ανακοίνωσε ο Γιόνας Καζλάουσκας ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Τουρκίας. “Κόπηκαν” οι Βασιλειάδης, Παπανικολάου και Παππάς. Μέσα ο Μπουρούσης.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας δεν περίμενε το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στις ΗΠΑ για να καταλήξει στους παίκτες που θα έχει μαζί του στο Μουντομπάσκετ.

Το απόγευμα της Τετάρτης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ αναρτήθηκε η τελική 12άδα, στην οποία δεν συμπεριλήφθηκαν, όπως αναμενόταν, ο Κώστας Βασιλειάδης, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Νίκος Παππάς. Αντίθετα ο λαβωμένος Γιάννης Μπουρούσης δίνει κανονικά το “παρών”.

Αντίθετα, αποφασίστηκε να υπάρχουν στην αποστολή ακόμη και οι παίκτες που συμμετείχαν στα επεισόδια του αγώνα με τη Σερβία, ανεξάρτητα από την ενδεχόμενη τιμωρία που θα επιβληθεί (αν επιβληθεί) από τη FIBA.

Ως εκ τούτου, η 12άδα της εθνικής αποτελείται από τους: Αντώνη Φώτση (αρχηγός), Δημήτρη Διαμαντίδη, Κώστα Τσαρτσαρή, Νίκο Ζήση, Βασίλη Σπανούλη, Γιάννη Μπουρούση, Γιώργο Πρίντεζη, Στράτο Περπέρογλου, Νικ Καλάθη, Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Κώστα Καϊμακόγλου και Ίαν Βουγιούκα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η αποστολή της επίσημης αγαπημένης αναχωρεί αεροπορικώς το πρωί της Πέμπτης (10:30) για την Άγκυρα.

Πηγή: contra

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog