Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΛ από την ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στο Πέραμα.

- Advertisement -

Ο ΠΑΟΛ κατέβηκε με τους:

Μαγνήσαλη (τερμ)
Μέγα και Νούλα (κεντρικούς αμυντικούς)
Γκαρμίρη και Δημαράκη (ακραίους αμυντικούς)
Τσάτσο, Μαυρέλη και Κολλιάκο (χαφ)
Νάστο, Χρυσαφίγ και Αντωνίου (επιθετικούς)
Η ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ κατέβηκε με τους:
Ρόππα (τερμ)
Παντελιδη, Ευσταθίου Κόκκα και Κουτσογιανόπουλο στην άμυνα
Ευδαίμων, Τσαγάρη και Ζαχαρίου στο κέντρο και
Αντωνιάδη, Γαλή και Καμμένο στην επίθεση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τον ΠΑΟΛ όταν στο 2΄ ο Καμμένος εκτέλεσε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή και ενώ φαινομενικά φαινόταν αδύναμο και ακίνδυνο η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του Μαγνήσαλη και κατέληξε στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΛ συνήλθε γρήγορα και με συνεχόμενη πίεση κατάφερε να ισοφαρίσει στο 12′ όταν κάθετη μπαλιά του Κολλιάκου στην μικρή περιοχή έβγαλε τετ α τετ τον Χρυσαφίδη και ο Ευσταθίου στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.  Βασικά το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του ΠΑΟΛ ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ότι μπορεί να έχει μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Δ Εθνικής. Αξίζει να σημειώσουμε 3 πολύ καλές ευκαιρίες στο 18΄ και στο 39΄ του Χρυσαφίδη, και στο 22΄ του Νάστου όπου οι προσπάθειες τους έπειτα από φοβερές μπαλιές του Κολλιάκου κατέληξαν ελάχιστα άουτ. Θετικά ήταν τα σχόλια που ακουγόντουσαν από την εξέδρα για την ομάδα του ΠΑΟΛ οι οποίοι δεν πίστευαν ότι αυτή η ομάδα έπαιζε πέρυσι σε τοπικές κατηγορίες.
Στο 2ο ημίχρονο ο κος Πετρινιώτης άλλαξε σιγά σιγά μέχρι το 60΄ όλη την εντεκάδα του πρώτου ημιχρόνου δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να δείξουν τις δυνατότητές τους. Αγωνίστηκαν στο 2ο ημίχρονο οι Παναγιωτόπουλος (τερμ), Σακκελαρίου, Τσούμπας (αμυντικοί) οι οποίοι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, Αποστολάκης (τρομερή ευκαιρία στο 81΄ να ισοφαρίσει το παιχνίδι, αφού στο 73 ο Αντωνίου για την ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ έκανε με κεφαλιά από κόρνερ το 2-1. Επίσης αγωνίστηκαν για τον ΠΑΟΛ οι Τσουμάνης, Βουτσινάς, Βασιλόπουλος, Σιτές, Παπαμετζελόπουλος και Μήτρου.
Βασικά το 2ο ημίχρονο μετά τις πολλές αλλαγές που έκαναν και οι δυο προπονητές ήταν άρρυθμο και όχι τόσο καλό όσο το πρώτο ημίχρονο.
Η ομάδα του ΠΑΟΛ δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει το αγωνιστικό του πρόσωπο και με αγωνία περιμένουμε το πιο δυνατό τεστ που θα δώσει η ομάδα το Σάββατο 28 Αυγούστου στις 6,30 το απόγευμα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τρίπολη.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Κυττάκης
Τμήμα επικοινωνίας ΠΑΟΛ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog