Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απάντηση του loutrakiblog για την ψηφοφορία (προς αποφυγή παρεξηγήσεων)

- Advertisement -

Αγαπητοί αναγνώστες,

Το loutrakiblog , γεννήθηκε και συνεχίζει να ζεί ανεξάρτητο και χωρίς πολιτική σκέπη. Αυτό αποδεικνύεται από όλες τις ενέργειές μας… Δίνουμε την ευκαιρία σε όλους να αφήσουν τα σχόλιά τους χωρίς λογοκρισία, όπως γίνεται σε κάποια άλλα sites ή blogs. Παρέχουμε τη δυνατότητα στους υποψηφίους δημάρχους να εκφράζονται και να προβάλονται επί ίσοις όροις. Έτσι λοιπόν, ξεκινήσαμε τη διαδικασία πρόθεσης ψήφου για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Είναι η τελευταία φορά που τονίζουμε ότι καθένας από εσάς έχει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να ψηφίζει ΜΟΝΟ μία φορά κάτι που διασφαλίζεται απο δικλείδες της GOOGLE, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του  συγκεκριμένου γκάλοπ. Τα σχόλιά σας για τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, ότι τάχα είναι αναξιόπιστη, δεν ανταποκρίνονται σην πραγματικότητα και μας προξενούν θλίψη.Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου – ακόμα και όταν διαφωνούμε με αυτές. Τέλος, αναφέρουμε ότι το loutrakiblog, δεν δύναται να αλλάξει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.
Εμείς, απλά παραθέτουμε τις απόψεις μας και δεν έχουμε σκοπό να απολογηθούμε, εκτός και αν πραγματικά έχουμε φταίξει σε κάτι. Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με κακεντρεχή σχόλια που στόχο έχουν να προσβάλλουν το loutrakiblog, τη διαδικασία ψηφοφορίας ή τους υποψηφίους. Αυτά, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων…

Εκ του loutrakiblog…

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βlogger δεν μας εξηγείς όμως πώς γίνεται αυτό τεχνικά να ψηφίζουν 60 μαζεμένοι ενώ η συνδεσιμότητα δεν υπερέβη το μισάωρο μεταξύ 7.15 έως 7.45 τους 9 περίπου μέσον όρο.
    Do you Know hacker?

  2. Κανένας κόσμος δεν είναι υπέροχος πόσο μάλλον η φανταστική κοινωνία που έχετε δημιουργήσει εδώ.Μην δίνετε σημασία σε κομπλεξικούς και γραφικούς σχολιαστές και συνεχίστε το ελεύθερο μπλογκ που πολύ σωστά δημιουργήσατε μακριά από πολιτικές ομπρέλλες και θα πάνε όλα καλά.Μέσα από την καρδιά μου να σας πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και καλή συνέχεια παιδιά.
    Κ.Ζ.

  3. Υπόψιν ότι το loutrakiblog δημιουργήθηκε για να έχουν πρόσβαση οι πάντες και να υπάρχουν όσο το δυνατό περισσότερες φωνές,οπότε ο λόγος στο κοινό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog