Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μια συγκινητική ιστορία…

- Advertisement -

Όταν οι γονείς σου, των οποίων το επώνυμο είναι Ποτς, αποφασίζουν να σε ονομάσουν Πόλ, και σαν αποτέλεσμα εσύ λέγεσαι Πολ Ποτς, ξέρεις ότι η τύχη δε σε έχει ευνοήσει από μικρή ηλικία.

Ο 36χρονος πωλητής κινητών είχε κι άλλα πράγματα να δουλεύουν εναντίον του: Είναι χοντρούλης, ασχημούλης και, σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος, έχει “πρόβλημα αυτοπεποίθησης”. Δηλαδή δεν έχει. Καθόλου.
Παρ’ όλα αυτά αποφάσισε να λάβει μέρος στο “Βρετανία Έχεις Ταλέντο”, γιατί το όνειρό του πάντα ήταν να γίνει τραγουδιστής της όπερας. Όταν εμφανίστηκε μπροστά από την επιτροπή (μέλος της οποίας και ο “ξινός”  Σάιμον Κάουελ) και είπε ότι θα τραγουδούσε όπερα, πολλοί χαχάνισαν, περίμεναν να δουν ένα θέαμα αστείο.
Όταν αρχισε να τραγουδάει, πολλοί δάκρυσαν, άλλοι έμειναν άφωνοι, άλλοι με το στόμα ανοιχτό.
Η ερμηνεία του στο Nessun Dorma άφησε τον κόσμο άναυδο -κι εμάς εδώ, μαζί με χιλιάδες άλλους, που είδαμε τότε το βιντεάκι στο Ίντερνετ δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.
Λίγες εβδομάδες μετά, το σόου τελείωσε, και ο Ποτς ανακηρύχθηκε πανηγυρικά νικητής και “Σταχτοπούτα” της Βρετανίας.  Υπέγραψε μια συμφωνία ενός εκατομυρίου λιρών με τη δισκογραφική εταιρία του Κάλοου, ενώ το single του “One Chance”  τώρα βρίσκεται στο νούμερο ένα των charts της Αγγλίας. Ήδη παραγωγοί από το Χόλυγουντ ενδιαφέρονται να μεταφέρουν την ιστορία του στη μεγάλη οθόνη. Και δείτε ξανά και ξανά το συγκινητικό βίντεο της πρώτης του εμφάνισης στο διαγωνισμό. Αυτά γίνονται μόνο σε ταινίες:

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog