Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα δημοσκόπηση του Loutrakiblog για καταλληλότερο δήμαρχο

- Advertisement -

Το loutrakiblog, ξεκίνησε νέα δημοσκόπηση για το ποιόν ή ποιά θεωρείτε ως καταλληλότερο/η δήμαρχο στο νέο διευρυμένο δήμο Λουτρακίου -Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Η σειρά με την οποία βλέπετε τους υποψήφιους δημάρχους είναι αλφαβητική και η δημοσκόπηση θα λήξει στις 6 Σεπτεμβρίου 2010. Τονίζουμε ότι κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να ψηφίσει ΜΟΝΟ μία φορά από τον υπολογιστή του.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι έγινε ρε παιδιά δουλευόμαστε??? Πώς γίνεται με 7-8 το πολύ on line σύνδεση μέσα σε λίγη ώρα να ανεβαίνουν συνέχεια τα νούμερα….. Κάτι βρωμάει. Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας!!!

  2. ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΕΙ ΕΓΩ
    ΔΕΝ ΓΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ
    BLOGGER ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  3. BLOGGER ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΤΥΠΗ ΨΥΦΟΦΟΡΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ bLOG ΣΟΥ

  4. οταν πηγαινε μπροστά ο Πετρίτσης….γελούσατε!!Σας άρεσε!!! Τώρα όμως που έγινε κινητοποίηση και απο τους φίλους του Πάυλου…είναι πλασματική η δημοσκόπηση.

  5. Κινητοποίηση μέσα σε μισή ώρα! Πώς δεν ανέβηκε όμως ο αριθμός των συνδεδεμένων; Ρε κουτόχορτο τρώμε;
    Blogger έχει δίκιο ο πρώτος φίλος κάτι βρωμάει….

  6. Μπράβο στους φίλους του Πετρίτση!! Τον εκθέτεται…. Φιμώστε τους πάντες!!!Του σκάβετε τον λάκο!!Βουλώστε το στόμα όλων όσων έχουν άλλη άποψη!

  7. Πράγματι διαμορφώνει άποψη. Ο Γκιώνης θα πάρει μόνο 6% και ο Παύλου 54%!!! Πέστε στον Ηλιακόπουλο τα νέα να σταματήσει να τον θάβει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί. Δεν βλέπω να ανατρέπεται το ποσοστό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog