Γεώργιος, Κωνσταντίνος, Παναγιώτα, Παύλος. Τι δείχνει το βαφτιστικό όνομα των υποψηφίων δημάρχων του νέου διευρυμένου δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για τον χαρακτήρα τους;

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Άνθρωπος που έχει ιδανικά, νιώθει διαρκώς την φλόγα να καίει μέσα του και αναζητά πνευματικές συγκινήσεις και περιπέτειςς. Παρότι φαινομενικά δίνει την εντύπωση ότι πιστεύει στις δυνατότητές του όταν το απαιτούν οι συνθήκες χαρακτηρίζεται από έλλειψη τόλμης και αποφασιστικότητας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος σίγουρος για τον εαυτό του, θαρραλέος, πιστός στα αισθήματα και στις πεποιθήσεις του. Συχνά υποδουλώνεται από τις γυναίκες της ζωής του. Αγαπάει τις συναναστροφές με τους ανθρώπους, αν και είναι εσωστρεφής και βαριέται εύκολα. Στη δουλειά του διακρίνεται και ανεβαίνει συχνά τα σκαλιά της ιεραρχίας, γιατί είναι πεισματάρης και δεν σταματάει να προσπαθεί για το καλύτερο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Είναι πολύ δυναμικός τύπος, με μεγάλη ενεργητικότητα. Είναι μαχητική και έχει πάθος με τη δουλειά της. Είναι πολύ αφοσιωμένη από μικρή στην οικογένειά της και μεγαλώνοντας έχει την τάση της επανάστασης, για να ζήσει και να απολαύσει πολλά από αυτά που έχει στερηθεί.

ΠΑΥΛΟΣ

 Χαρακτηρίζεται για την ηρεμία και την πραότητά του. Δεν αντέχει τις εντάσεις και τις φασαρίες. Είναι αυθόρμητος και προοδευτικός και δεν εμμένει σε παλιές αντιλήψεις. Πεισματάρης από τη φύση του, δύσκολα θα αλλάξει τα πιστεύω του και τις απόψεις όταν κληθεί να πάρει αποφάσεις για κάποιο ζήτημα. Παρόλη την ηρεμία του, έχει τον τρόπο να επιβάλλεται όταν κρίνει ότι είναι αναγκαίο.