Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δημοσκόπηση του Loutrakiblog για καταλληλότερο δήμαρχο

- Advertisement -

Το loutrakiblog, ξεκίνησε νέα δημοσκόπηση για το ποιόν ή ποιά θεωρείτε ως καταλληλότερο/η δήμαρχο στο νέο διευρυμένο δήμο Λουτρακίου -Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Η σειρά με την οποία βλέπετε τους υποψήφιους δημάρχους είναι αλφαβητική και η δημοσκόπηση θα λήξει στις 6 Σεπτεμβρίου 2010. Τονίζουμε ότι κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να ψηφίσει ΜΟΝΟ μία φορά από τον υπολογιστή του.

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ….ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ..ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ…ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ..

  2. Εσυ φάε το κουτόχορτο του Γκιώνη..και γράψε με μικρά..μην φωνάζεις μας ξεκούφανες. Οσο για το ποιός θα είναι αντιδήμαρχος… πλάκα κάνεις.Δεν είναι στον ίδιο συνδυασμό..ο Παύλου και ο Πετρίτσης…εκτός και εαν ξέρεις κάτι και μας το λες..πλαγιώς.

  3. Αν συνεργαστουν Παυλου και Πετριτσης θα ειναι και οι δυο νικητες. Εχουν και οι δυο καποιους ανθρωπους γυρω τους που τους εμποδιζουν να ερθουν κοντα ριχνοντας χολη για τους αλλους. Ενωθειτε σε ενα συνδιασμο. Δεν νομιζω οτι εχουν και σημαντικες διαφωνιες αλλα και ως ανθρωποι πιστευω υπαρχει αλληλοεκτιμηση. Ενωθειτε επιτελους και μην αφηνετε το Καζινο να χορευει ολη την πολη τσαμικο

  4. ακυρώστε την
    δεν βλέπεται ότι κάτι βρωμάει
    το λεμε και το ξανάλεμε
    δεν το καταλαβαίνεται.

    αυτό γινεται, όταν ενας χρήστης με διαφορετικές IP
    να ψηφιζει όσες φορές θέλει.

  5. Να πάει ο ΠΑΥΛΟΥ στον ΠΕΤΡΙΤΣΗ γιατί αυτό επιβάλλει το μεγαλύτερο ποσοστό πρόσφατης κομματικής δημοσκόπησης όπου ο ΠΈΤΡΙΤΣΗΣ έρχεται δεύτερος μετά τον ΓΚΙΩΝΗ και ο ΠΑΥΛΟΥ τρίτος με διαφορά.Η πλειοψηφία είναι η μητέρα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και πρέπει όλοι να την σέβονται………..αυτά προς το παρόν……

  6. ΟΚ. Ας κάνουμε κάτι άλλο: αποδείξτε ότι μπορεί να γίνει αυτό που λέμε και εμείς όχι μόνο θα βγάλουμε την ψηφοφορία, αλλά δεσμευόμαστε ότι δεν θα ξαναβάλουμε ΠΟΤΕ. Μόνο που θέλουμε αναλυτική περιγραφή του τι μπορεί να κάνει κανείς για να διπλοψηφίσει, έτσι ώστε να μπορούμε να το ελέγξουμε. Π.χ. Εσύ, φίλε αναγνώστη που έβαλες 30 ψήφους στην κυρία Φόρτη, πες μας ΠΩΣ το έκανες… Και βέβαια, θα χρωστάμε ένα δημόσιο συγγνώμη… Είπαμε: τίποτα δεν γίνεται εσκεμμένα. Αν θέλετε, το πιστεύετε…
    Εκ του loutrakiblog

  7. @alex..
    piga ton gkioni apo 14 stous 46 psifous..
    gia na sou pw mono apo konta…
    apla sas apodiknio oti i psifoforia einai diavliti kai kata tin gnomi mou prepei na vgei..
    an tin afisete tha to do kai egw san pexnidi opos meriki aloi kai poli pithanono na ftasoun oi psifi se merikes ekatontades xiliades h akoma kai ekatomiria…xaxa plaka exei

    o dikigoros tou diavolou

  8. Σε ότι έχει να κάνει με τα γκάλοπ δεν είναι τίποτε άλλο από μια μικρή και ανούσια ένδειξη,αλλιώς δεν θα ψηφίζαμε σε κάλπη θα βγαίνανε οι κυβερνήσεις με γκάλοπ.
    Για το ανώνυμο φίλο 1:14 να πώ ότι αν υπάρχει κομματική δημοσκόπιση τότε γιατί δεν δίνει η ΝΔ το χρήσμα στο Πετρίστη και να τελειώνουμε;; Απλώς γιατί ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ. Ο Πετρίτσης σε αυτές τις εκλογές έχει δείξει πολύ μικρό χαρακτήρα και έχει απογοητεύσει όσους πιστεύαμε στα νέα μυαλά. Αυτός είναι νέο σώμα με παμπάλαιο μυαλό.Κρίμα γιατί πίστευα ότι θα είναι το μέλλον. Μόνο κρίμα μπορώ να πώ Γιώργο και επίσης να σου πώ "μάζεψε το γαμπρό σου" γιατί λέει πολλά για προσωπικά θέματα ανθρώπων που είναι υποψήφιοι σε άλλους συνδυασμούς και δεν ταιριάζουν με τις νέες σας ιδέες. Μαζευτείτε γιατί σας βλέπω να σας κρεμέμε κουδούνια στο τέλος.

  9. Πράγματι ο γαμπρός είναι πολύ…καλός γιατρός αλλά……Κουτσομπολιό στο κουτσομπολιό το παει και όλο εμπάθειες είναι με όλους τους άλλους.Προσπαθεί να πάρει του ψήφους του ΓΙΑΤΡΟΥ… και να τους κανει δικούς του.!! Πετρίτση κρίμα.Τετοιος ρεμβασισμός.. με τον Παύλου που εχει ο γαμπρός σου…τους κανει να πηγαίνουν όλο και περισσότεροι στον ΠΑΎΛΟΥ!!! Συνέχισε..

  10. re pedia vgalte epitelous ektos tin psifoforia…
    alios tha vgalo ton gkioni dimarxo… 12% kai aneveni xaxaxa..
    gia tin axiopistia tou blog to lew..
    pistevw se ayto pou kanete kai giafto sas to lew gia na voithiso oso mporo..

    o dikigoros tou diavolou

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog