Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πρόταση αναγνώστη: “Για να μη σας κλέβουν τα βενζινάδικα”

- Advertisement -

Επειδή έχω βαρεθεί να μας κλέβουν τα βενζινάδικα, έχω να σας κάνω μια απλή πρόταση και αν θέλετε την βάζετε στο blog. Τη βρήκα σε ένα άλλο blog, πρόσθεσα και εγώ κάποια δικά μου και σας τη στέλνω.

Η πρόταση είναι απλή και ακολουθεί:

* Παίρνουμε ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι εμφιαλωμένου νερού το οποίο θα είναι άθικτο, δηλαδή δεν θα έχει βαθουλώματα. Συνήθως είναι μπουκάλια του 1.5 λίτρου.

* Ιδανικά, το μπουκάλι θα είναι εντελώς στεγνό. Τοποθετούμε το μπουκάλι σε οριζόντια επιφάνεια (πάτωμα, ή στον πάγκο της κουζίνας). Χρησιμοποιώντας μία ογκομετρική μεζούρα μαγειρικής για νερό, πέρνουμε νερό από την βρύση της κουζίνας και μετρώντας με ακρίβεια κτλ, κτλ, ρίχνουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ένα (1) λίτρο νερό στο μπουκάλι. Προσοχή στο πώς θα χρησιμοποιήσετε την μεσούρα. Ούτε λίγο νεράκι πιο πάνω, ούτε λίγο πιο κάτω, ούτε χύνουμε λιγάκι απ’έξω και δε βαριέσαι. 1 λίτρο σημαίνει 1 λίτρο. Με προσοχή λοιπόν.

* Περιμένουμε λίγο να ισορροπήσει το νερό και με έναν μαρκαδόρο μαρκάρουμε στο μπουκάλι την επιφάνεια του νερού, με όσον τον δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια. Μαρκαδοράκι ανεξήτιλο με λεπτό ίχνος/γραμμή.

* Αφού μαρκάρουμε, αδειάζουμε το νερό και
αφήνουμε το εσωτερικό του μπουκαλιού να στεγνώσει εντελώς. Για να στεγνώσει καλά, αφήστε το όρθιο στον ήλιο με το πώμα ανοικτό για 2-3 ώρες και θα στεγνώσει πλήρως.

* Πηγαίνετε στο βενζινάδικο που χρησιμοποιείτε συχνότερα με το ωραίο σας στεγνό και ΑΘΙΚΤΟ πλαστικό μπουκάλι. Είπαμε, χωρίς βαθουλώματα! Μπορείτε να ζητήσετε είτε να σας γεμίσουν ακριβώς 1 λίτρο καυσίμου, είτε να σας γεμίσουν μέχρι την γραμμή που έχετε μαρκάρει. Όπως και να ‘χει, κάντε τις συγκρίσεις σας και δημοσιεύστε το ‘πόρισμά’ σας μαζί με τα στοιχεία του βενζινάδικου.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και το έχεις κάνει??? και τι έχεις βρεί?? και ποιός σε κλέβει?? εάν σε κλέβει κανείς…να ξέρεις ότι εαν το είχες κάνει αυτό που λές…θα είχες χάσει όλοη την βενζίνα σου αφου θα είχε λιώσει το μπουκαλάκι απο την βενζίνη που θα είχες βάλει μέσα.Και εάν φανεί το κλέψιμο σε ένα λίτρο εμένα έλα να μου το πείς…πές μας εαν σου κόψει και απόδειξη!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog