Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Π. Παύλου, Κ. Λογοθέτης, Γ. Πετρίτσης: Από σήμερα στο loutrakiblog

- Advertisement -

Ο κύριος στόχος της δημιουργίας του loutrakiblog, ήταν είναι και θα είναι να γίνεται κάθε μέρα καλύτερο, αποτελώντας μια ανεξάρτητη πλατφόρμα επικοινωνίας, όπου θα ακούγονται όλες οι πολιτικές και κοινωνικές απόψεις της ευρύτερης περιοχής μας.

Στα πλαίσια αυτά, προτείναμε σε όλους τους υποψηφίους των συνδυασμών του νέου διευρυμένου δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, να αρθρογραφούν στο loutrakiblog. Μια πρόταση που αποδέχτηκαν (μέχρι στιγμής) οι Παύλος Παύλου, Κώστας Λογοθέτης και Γιώργος Πετρίτσης, οι οποίοι θα έχουν στο εξής, ένα βήμα επιπλέον για να ενημερώνουν τους πολίτες του νέου ενοποιημένου δήμου.
Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, θα μπορείτε από σήμερα Δευτέρα 30 Αύγουστου 2010 και μέχρι την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου (2 ημέρες πριν την έναρξη των εκλογών), να συμμετέχετε, μέσω του loutrakiblog, στις σκέψεις, τις απόψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις τους, παρακολουθώντας τις αναρτήσεις που θα κάνουν είτε οι ίδιοι, είτε οι εκπρόσωποι Τύπου των συνδυασμών. Ελπίζουμε στην καταφατική απάντηση και των υπολοίπων… Το loutrakiblog, εύχεται σε όλους τους συνδυασμούς καλή επιτυχία και ας νικήσει ο καλύτερος…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog