Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πρόστιμο 300000 ευρώ για τον γάμο του Νικόλαου στις Σπέτσες! Διαβάστε την ερώτηση του loutrakiblog για το θέμα

- Advertisement -

Μία αυθαίρετη εξέδρα ήταν αρκετή για να αμαυρώσει τον παραμυθένιο γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας. Το TLIFE επικοινώνησε με τον δήμαρχο Σπετσών, κύριο Κονταξάκη ο οποίος μας εξήγησε τι συνέβη. Όλα ωραία και όλα καλά με τον παραμυθένιο γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας. Μέχρι που ήρθε στο φως μια καταγγελία για τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου, κύριου Ιωάννη Κούτση σχετικά με την αυθαίρετη εξέδρα των 1000τμ. Η εξέδρα που είχε στηθεί για να μας χαιρετούν οι λαμπεροί καλεσμένοι όλο χάρη, δεν είχε άδεια.
Έπειτα λοιπόν από καταγγελία, ο ιδιοκτήτης καλείται να πληρώσει το πρόστιμο μαμούθ των 296. 059.24€. Το TLIFE επικοινώνησε με τον κύριο Κονταξάκη, δήμαρχο των Σπετσών, ο οποίος μας εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.
”Ήταν μια μεταλλική εξέδρα που στήθηκε όπως και στις συναυλίες. Μια προσωρινή κατασκευή η οποία τώρα έχει μαζευθεί. Η πολεοδομία Πειραιώς ήρθε να κάνει αυτοψία μετά από καταγγελία και τώρα ο ιδιοκτήτης θα κάνει κάποιες ενστάσεις για προσαρμογή του προστίμου. Δεν γνωρίζω ποιος έκανε την καταγγελία κάποιος κακοήθης προφανώς. Δεν είναι της δικής μου αρμοδιότητας. Εμένα το μόνο που με ενδιέφερε και νομίζω ότι το πετύχαμε, ήταν η πρωτόγνωρη παγκόσμια διαφήμιση του νησιού μου και η ανέξοδη τουριστική προβολή. Αυτό με ενδιέφερε και δεν ασχολούμαι με μικρότητες”, δηλώνει.

Loutrakiblog: Αντί να τους πούμε  ένα μπράβο που όλα τα κανάλια της γης έδειξαν live το γάμο, τους βάζουμε και πρόστιμο θέλοντας να δείξουμε τον κομπλεξισμό μας για την άσχημη όντως δυναστεία των Γκλίξμπουργκ που μας επέβαλαν οι Μεγάλες Δυνάμεις το 1863 και ”εκδιώχθηκαν” με το δημοψήφισμα του 1974. Με τα υπόλοιπα καθάρματα που έκλεψαν και κλέβουν το δημόσιο χρήμα της Ελλάδος ΠΟΤΕ θα λάβουμε παρόμοια μέτρα;;;

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι κοπλεξικοί ΠΑΣΟΚΟΙ, που μας γδέρνουν κάθε μέρα για να δικαιολογήσουν τις λαμογιές τους καθώς και των ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ,αποφάσισαν να εφαρμόσουν το ΝΟΜΟ[τρομάρα τους] και επέβαλαν ένα επικοινωνιακό πρόστιμο[για τέτοιο πρόκειται γιατί θα ακυρωθεί ένεκα της πρόχειρης κατασκευής που ουσιαστικά δεν απαιτεί άδεια].Να δεσμεύσουν τις περιουσίες των λαμογιών που έκλεψαν,όπως ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΝΤΕΛΗ-ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ και να αφήσουν του κώλου τα εννιάμερα στην άκρη………..ΛΑΜΟΓΙΑ τερμα για όλους και για όλα………….

  2. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ Η ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΟΛΟΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ(ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΡΖΕΤΑΚΗ ΤΟ ΚΕΡΑΤ ΜΟΥ) ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΑΙ!ΣΙΧΤΙΡ ΑΠΟ ΔΩ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog