Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πήρε Πλεσίς ο Παναθηναϊκός!

- Advertisement -

Οι κόντρες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για παίκτες της Λίβερπουλ δεν έχουν τελειωμό. Αυτή τη φορά οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που συμφώνησαν με την αγγλική ομάδα για την απόκτηση του Πλεσίς.
Ο Γάλλος αμυντικός μέσος αναμένεται την Τρίτη στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Μία ημέρα πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών και με την παραχώρηση των Μελίσση και Μάντζιου στη Μαρίτιμο να βρίσκεται προ των πυλών ο Παναθηναϊκός έκανε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση. Την ώρα που ο Ολυμπιακός συζητούσε μόνο για δανεισμό του Πλεσίς από τη Λίβερπουλ και στο τέλος έκανε πίσω οι πράσινοι συμφώνησαν για την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού χαφ, που θα αποτελέσει λογικά και το τελευταίο κομμάτι στο παζλ της νέας περιόδου.

Μάντζιος και Μελίσσης στη Μαρίτιμο!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μαρίτιμο για την παραχώρηση των Βαγγέλη Μάντζιου και Χρήστου Μελίσση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Έλληνας αμυντικός, που φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με τους Πορτογάλους, πιο δύσκολο του Μάντζιου. Ανοίγει ο δρόμος για νέα μεταγραφή στο «τριφύλλι». Τη Δευτέρα οριστικοποιείται η μετακίνηση του Κλέιτον στη Μέταλουργκ-παρελθόν και επίσημα οι Μπιάρσμιρ και Μουν.

Οι πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δείχνουν ότι η υπόθεση του Μελίσση θα πρέπει να είναι τελειωμένη, κάτι που δεν ισχύει για τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος θέλει να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα πριν πει το ”ναι”. Πάντως, οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές και από αυτές θα εξαρτηθούν και οι πιθανές νέες κινήσεις των ”πρασίνων” στο μεταγραφικό. Ενδέχεται μάλιστα μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό και σέντερ φορ.

Παρελθόν οι Μπιάρσμιρ-Μουν

Ήδη οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Μπράις Μουν στην Golden Arrows, ομάδα της πατρίδας του και θα αγωνιστεί εκεί τον επόμενο χρόνο. Το «τριφύλλι» θα πληρώνει το συμβόλαιο του παίκτη, μέχρι να αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του και -όταν αυτό συμβεί, οι δύο σύλλογοι θα το καλύπτουν στη συνέχεια κατά το ήμισυ.

Λίγες ώρες αργότερα, το ίδιο συνέβη και με τον Ματίας Μπιάρσμιρ. Ο Σουηδός αμυντικός δεν ήταν από αυτούς που υπολογίζαμε ότι θα αποτελέσουν παρελθόν, όμως τελικά οι «πράσινοι» αποδέχθηκαν την πρόταση της Ρόζενμποργκ. Ο ποδοσφαιριστής, που βρίσκεται ήδη στο Τρόντχαϊμ, θα αγωνισθεί για ένα χρόνο ως δανεικός, ενώ η νορβηγική ομάδα θα έχει οψιόν αγοράς του.

Στην Ουκρανία ο Κλέιτον

Ικανοποιημένος από όσα είδε στην Ουκρανία έμεινε ο Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της Μέταλουργκ και πλέον αποτελεί παίκτη της ομάδας του Ντόνετσκ καθώς υπογράφτηκαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Οι αποδοχές του Βραζιλιάνου θα φθάσουν τις 400.000 ευρώ, όσα δηλαδή θα έπαιρνε και από τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: sport-fm

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog