Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Όταν εμείς ακόμη το σκεφτόμαστε οι Βούλγαροι κατασκευάζουν πίστα Formula 1

- Advertisement -

Και ενώ εμείς ακόμη εξετάζουμε τα περίφημα κεφάλαια των Σεΐχηδων του Abu Dhabi και την συμφωνία με την Abu Dhabi Mare για την πώληση των ναυπηγείων του Σκαραμαγκά να δείχνει να πηγαίνει άπατη, οι γείτονες μας φαίνεται ότι έχουν εξυπνότερους πολιτικούς.

Με ταχύτατες διαδικασίες ήρθαν σε συμφωνία με τον κρατικό επιχειρηματικό όμιλο του Abu Dhabi ώστε να κατασκευάσουν στην χώρα τους πίστα προδιαγραφών Formula 1. Οι Βούλγαροι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να βρούνε την κατάλληλη τοποθεσία και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι Σεΐχηδες (κατασκευή, εισαγωγή στο καλεντάρι της Formula 1 κτλ). Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας συζήτησε επίσης με τους Σεΐχηδες για την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων και λιμανιών στην Βουλγαρία.

Και εμείς με το Ελληνικό ανεκμετάλλευτο τόσα χρόνια (που ο Bernie Ecclestone το ήθελε διακαώς να γίνει πίστα) και με τον πρώην υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ, Γ. Σουφλιά να μην θέλει καν να ακούσει για πίστα χάσαμε την ευκαιρία (και πολλά χρήματα) μέσα από τα χέρια μας. Είπες κάτι;

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog