Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μήνυμα αναγνώστη: ”Τα πεζοδρόμια βρωμάνε,ακούει -βλέπει κανείς;”

- Advertisement -
φώτο από τον πεζόδρομο του δημαρχείου

Είναι άδικο για τον τόπο μας να μένουν τόσο βρώμικα τα πεζοδρόμια της πόλης του Λουτρακίου για να χρειαστεί κάποια στιγμή να αλλαχθούν. Η πόλης μας , είναι το σπίτι μας! Ας φροντίσουμε όπως πρέπει έναν όμορφο τόπο . Παρακαλώ να μπει στο loutrakiblog,ευχαριστώώώ

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κύριος που φαίνεται από τα λεγόμενα του δεν έιναι Λουτρακιώτης…έχει άδικο? Μήπως δίκιο έχουμε μόνο όσοι είμαστε Λουτρακιώτες? Γιατί από κάποιους θα περάσει η ιδέα απ οτο μυαλό τους….ωχ βρε αδερφέ…τι θέλεις τώρα και τα σκαλίζεις?? Έτσι είναι τα δεδομένα. Τα πεζοδρόμια λερωμένα, οι κολώνες με αφίσες από την Νεμέα..τους Mazoo and the zoo..από τον Harry Clyn από την Λοτσάρη!!!Οι κάδοι γεμάτοι από τα σκουπίδια αλλά δεν φταίμε εμείς αλλά η περιφέρεια που δεν μας δίνει υπαλλήλους μέσω ΑΣΕΠ. Το βρήκαμε τώρα…για όλα φταίει το ΑΣΕΠ… λές και δεν γνωρίζουμε ποιοι υπάλληλοι είναι να βγούν στην σύνταξη και να προτρέξουμε πριν βγουν να έχουμε κάνει το γραφειοκρατικό μας έργο και να είμαστε πανέτοιμοι.
    Όλοι οι άλλοι φταίνε… .ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ!!
    Η αγάπη για ένα τόπο δεν εκφράζεται μόνο από το αίμα και την καταγωγή αλλά από την φροντίδα και την στοργή που δείχνουμε στην καθημερινότητά μας. Η παραλία το στολίδι της πόλης μας και είναι μέσα στα σκατά από τα σκυλάκια των καλών κυριών και των αδέσποτων. Στο coral ο Φοίνικας από το χέσιμο και το τσίσι έχει πάει στα ουράνια!! Τυχαίο? Αλλά εκεί παίζουν τα παιδάκια αμέρημνα και οι γονείς τους τα αφήνουν να τρέξουν και να κυλήσουν στο γρασίδι… ανέμελα. Που να ήξεραν οι καημένοι σε τι τσίσι και ακαθαρσίες παίζουν τα παιδιά τους!! Ε και σε εμάς τι μας το λέτε??? Κάποιοι θα αναρωτηθούν?? Τι μας τα λές ρε εξωραιστή? Τι θέλεις να κάνουμε?
    Εάν περιμένετε απάντηση… το τίποτα τότε να πάτε στα σπίτια σας.
    Εάν περιμένετε λύση …τύπου περίφραξης..θα ήταν πρωτόγνωρο?? Εάν μιλούσαμε για θέματα προγραμματισμού..θα ήταν πρωτόγνωρο? Εάν μιλούσαμε για αστικές ευθύνες του Δήμου θα ήταν ανήθικο? Εάν μιλούσαμε για ανικανότητα του αρμόδιου φορέα του Δήμου μας θα ήταν εξωπραγματικό?

    Μα μιλάμε για απλά πράγματα… πολύ απλά!!!Αλλά κάποιοι την απλότητα και το συμφέρον της πόλης την έχουν αναγάγει σε επιστήμη και σε ένα θέατρο ιδεών.

    Ο Εξωραϊστής.

    υ.γ.

    Η πλέον ανώριμη δικαιολογία…φταίνε τα παιδιά απο τα Goody's που στέκονται και πετάνε τις τσίχλες στο πλακόστρωτο.

    Υ.γ.
    Ξέφυγα αρκετά… συγνώμη φίλοι μου αλλά έπρεπε να πώ αυτά που βλέπω και εγώ!!

  2. Ολα τα πεζοδρόμια είναι μέσα στην μπίχλα και στα αυτοκίνητα που κάνουν βόλτες…ειδικά εκεί που είναι ο ΟΤΕ και το Αχίλλειον γίνεται της π…. με τα αυτοκίνητα που έχουν κάνει πάρκινγκ όλους του πεζόδρομους που βγάζουν στην θάλασσα και κανείς δεν κάνει τίποτα…..

  3. ….και να ξέρατε πόσα λεφτά μας στοίχησε ο πεζόδρομος μπροστά στο Δημαρχείο?Τόσα πολλά που έπρεπε να……καθαρίζοταν μόνος του!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog