Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Αγιασμός για τον ΠΑΟΛ – Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος

- Advertisement -

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του ΠΑΟΛ θα τελέσει αγιασμό στο Θώδειο στάδιο στις 17.00 το απόγευμα και κατόπιν θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας με την ομάδα των Τραχώνων.

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος του 7ου ομίλου της Δ’ Εθνικής, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου.
Πρώτος αγώνας για τον ΠΑΟΛ στην Μαγούλα με τον Αστέρα στις 19 Σεπτεμβρίου.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Κυττάκης
Τμήμα επικοινωνίας ΠΑΟΛ

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΑΟΛ ΕΧΑΣΕ 3 0 ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΜΑΓΚΑΦΙΝΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΑΟ ΠΟΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΛ ΤΗΝ 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ? ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ? ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΟΑΠΟΛΥΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΜΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

  2. Φιλε ανώνυμε, αν θες να γράψεις κάτι για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, κάνε μια ανάρτηση και γράψε ότι θες. Όταν υπάρχει ανάρτηση για τον ΠΑΟΛ, τι τα θες και φυτρώνεις εκει που δεν σε σπέρνουν?
    Σε κουβέντα να βρισκόμαστε; Να σε ξέραμε κιόλας…..

  3. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑΦΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΤΩΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog