Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όλα…

- Advertisement -

Mε την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη η Εθνική μπάσκετ κατεβαίνει ένα επίπεδο δίχως αυτόν να κρατά την μπαγκέτα. Καϊμακόγλου: Δημήτρη, σ’ ευχαριστούμε για όλα.

Αν παρατηρήσει κάποιος το παιχνίδι που έκανε ο Δημήτρης Διαμαντίδης κόντρα στην Ισπανία, θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. MVP από την πλευρά των ηττημένων; Ναι, αν είναι Μήτσος.

Στο αντίο του με την Εθνική ομάδα, έδωσε ένα σόου που αποτελεί υπόδειγμα για προπονητές και παίκτες. Προικισμένος από τη φύση και δουλευταράς, άφησε ανεξίτηλα τη σφραγίδα του σ’ αυτήν την ομάδα και αυτό που συζητάμε από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου εδώ στην Τουρκία, είναι πως η Εθνική κατεβαίνει ένα επίπεδο δίχως αυτόν να κρατά την μπαγκέτα.

Λόγω σωματότυπου, κυρίως όμως οξύτητας νου, πνεύματος και καρδιάς, ο Καστοριανός έχει υπάρξει μέχρι σήμερα ο αγαπημένος των προπονητών, δικών μας και αντιπάλων. Ο Σκαριόλο του έχει βγάλει πάμπολλες φορές το καπέλο, μόλις προχτές ο Κολέ έλεγε πως αυτός είναι το κλειδί του αγώνα, κι όμως, στα 30 έκανε τη μεγάλη έξοδο σε ζωντανή μετάδοση. Σάστισα προς στιγμή, αλλά μέχρι να ετοιμάσω την επόμενη ερώτηση επιχείρησα ένα φλας μπακ.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog