Είναι κοινή συνείδηση όλων των Ελλήνων(και ίσως όχι μόνο), ότι πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη για μια δομική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του κράτους της διοίκησης και της αυτοδιοίκησης στη χώρα.

Ο “Καλλικράτης” λοιπόν είναι ο νέος σχεδιασμός που στόχο έχει να θέσει στο επίκεντρο τις ανάγκες του πολίτη και να δώσει μια αναπτυξιακή ώθηση στο κράτος.
Παράλληλα η μεταρρύθμιση αυτή να φέρει νέα δεδομένα στην αυτοδιοίκηση και πλέον είναι ανάγκη των νέων Δημοτικών αρχών να σηκώσουν το βάρος των αλλαγών αυτών.
Όλους πρέπει να μας απασχολεί η επόμενη μέρα γιατί οι ευθύνες που θα επωμιστούμε θα είναι πρωτόγνωρες μέσα στο νέο σκηνικό που διαμορφώνεται.
Καλούμε όλους τους πολίτες:
– Να ενεργοποιηθούν γιατί η αναζωογόνηση της κοινωνίας πρέπει να ξεκινήσει από τα πιο μικρά της κύτταρα.
– Να συνενώσουμε τις δυνάμεις μας σ’ ένα πλαίσιο συνεργασίας που κανείς δε ζητά από κανένα ν’ αποποιηθεί την κομματική του διάθεση ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ όλες αυτές με απώτερο σκοπό τη συνέπεια απέναντι στις νέες αλλαγές, στον τόπο μας και στα παιδιά μας.
Έχοντας επίγνωση όλων αυτών και με όπλο την ευθύνη, την γνώση, τη δικαιοκρατία, τη σκληρή δουλειά και την υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας και στους συμπολίτες μας καταθέτουμε την παρουσία μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Παραθέτω μια πρώτη ομάδα στήριξης – υποψηφίων που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια:

– ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
– ΜΑΛΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
– ΤΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
– ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
– ΜΑΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
– ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
– ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
– ΜΠΑΡΑΦΑΚΑ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
– ΚΟΤΣΙΑΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ
– ΖΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
– ΜΠΕΝΕΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
– ΠΑΛΥΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
– ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
– ΠΑΛΥΒΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
– ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ

ΦΡΟΥΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ