Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τι ανάγκασε αυτόν τον άνθρωπο να μεγαλώσει ΤΟΣΟ τα νύχια του;

- Advertisement -

Ένας άνδρας από την Κίνα μεγαλώνει τα νύχια του αριστερού του χεριού εδώ και 13 χρόνια καθώς τον βοηθάει να…

… ελέγχει το θυμό του.

 Όπως δηλώνει ο ίδιος ο Wen Jian, από το Changle της περιοχής Fujian, “πριν μεγαλώσω τα νύχια μου, έμπλεκα διαρκώς σε καυγάδες”.

 Το μεγαλύτερό του νύχι έχει μήκος 35 εκατοστά και όπως αντιλαμβάνεστε δεν του επιτρέπει να σχηματίσει με το χέρι του…γροθιά.

  Μιλώντας στο Fuzhou News, ο Wen εξηγεί: “Όταν ήμουν νέος, ήμουν πολύ ευέξαπτος. Ήμουν πολύ επιθετικός και διαρκώς συμμετείχα σε φασαρίες. Αποφάσισα να μεγαλώσω τα νύχια μου, με σκοπό να καταφέρω να ελέγξω το θυμό μου. Τώρα πια τα  νύχια με κάνουν να σκέφτομαι πριν ρίξω μία μπουνιά”.

  Ο Wen, δημοφιλής πλέον χάρη στα μεγάλα του νύχια και όχι στους καυγάδες, άνοιξε πρόσφατα κατάστημα παιδικών ρούχων.”Οι πελάτες συχνά ξαφνιάζονται όταν βλέπουν τα μακριά νύχια μου, αλλά από την άλλη μεριά το γεγονός αυτό βοήθησε το μαγαζί μου να γίνει ξεχωριστό. Πολλοί άνθρωποι έρχονται μόνο και μόνο για να δούνε τα νύχια μου αλλά τις περισσότερες φορές ψωνίζουν κιόλας από κάτι”, παραδέχεται ο Wen.

  Φυσικά τα πελώρια νύχια του, εκτός από τα θετικά που έχουν φέρει σε αυτόν και το μαγαζί του, του έχουν δημιουργήσει και έναν μικρό μπελά: κάθε βράδυ αναγκάζεται να κοιμάται με το χέρι του μέσα σε ένα κουτί παππουτσιών, προκειμένου να αποφύγει τυχόν σπασίματα των νυχιών κατά τη διάρκεια του ύπνου του.

Πηγή: pyles

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog