Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανοχύρωτη πόλη το Λουτράκι κύριοι δημοτικοί άρχοντες..Τυχαίο,δεν νομίζω!!

- Advertisement -
φώτο από την Δημοσίων Υπαλλήλων

φώτο στο Θώδειο Στάδιο
Σκουπίδια,μπάζα και πέτρες από τα ποτάμια στους δρόμους!!Αλήθεια,ποιός καθάρισε τα ποτάμια;;;;;;
Δεν πέρασε jet-ski, αλλά jeep υποψηφίου δημάρχου…

Για ακόμη μία φορά με μια μεσαίου μεγέθους καταιγίδα ο ‘καινούργιος δρόμος’ από την διασταύρωση της σχολής Μηχανικού εώς και την Μάτση στο Λουτράκι ήταν απροσπέλαστος για τα οχήματα, καθώς το ύψος το νερού(λάσπης,πετρών και σκουπιδιών!) έφτανε τα 30-35 εκ ύψος και καθιστούσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ την διέλευση οχημάτων που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ jeep! Πείτε μας άμα είναι, όσοι ζούνε στο Λουτράκι να αγοράσουμε jeep για να ξέρουμε ΌΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΌΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ….ΈΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!!!

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού έχουν κλείσει όλα τα ρέματα και κανένας δεν κάνει τίποτα τι να λέμε τώρα…εάν ρωτηθεί κανείς παλιός θα σας πεί ότι πολύ παλιά μετά την Ηβη ήτανε όλο μικρά ρεματάκια που κατέβαζαν το νερό στην θάλασσα,αλλά τώρα όλα έχουν γίνει οικόπεδα.Στην Δημοσίων υπαλλήλων το πρόβλημα είναι χρόνια γνωστό με τις καταπατήσεις του Γκόφα….

  2. Που είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος, που με ανακοινώσεις του, ευχαριστούσε όλους τους συντελεστές του έργου ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ,όπως ΝΟΜΑΡΧΗ -ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και βέβαια το χρέωνε στο ενεργητικό του,ως Αντινομάρχης.Από την άλλη πρώην Δήμαρχος,που διεκδικούσε και δικαίως την πατρότητα του έργου,που είναι ΤΩΡΑ που πλημμύρισε ο τόπος με μια βροχή σχετικά δυνατή.ΜΑΥΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ που λέει και ο φιλόσοφος ψηφοφόρος κατά την εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου……..ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟ ΡΕΜΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ…….

  3. Ο ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΠΟΥ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;
    ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΑΖΩΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΔΕΙΞΕ;
    ΠΟΤΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ;
    ΠΟΤΕ!

  4. Πληροφοριακά από τα λίγα που γνωρίζω, η είσοδος της πόλης φτάνει μέχρι τις γραμμές του τραίνου. Από την εκκλησιαστικού Λυκείου μέχρι τη Λέσχη αξιωματικών ανήκει στην αρμοδιότητα του Δήμου.
    Από το 1993 ο Δήμος έχει αναλάβει τη μελέτη των ρεμάτων και ακόμα τίποτα….
    ΕΛΕΟΣ στην παραπληροφόρηση.

  5. ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ
    ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΝΤΑΣ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
    ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

  6. Ρε ΞΕΡΟΛΑ που φωνάζεις με τα κεφαλαία σου. Κάνεις μπαμ ότι γράφεις σε ΟΛΕΣ τις αναρτήσεις, ΟΛΑ σχεδόν τα σχόλια. Καλά γράψανε ότι το μπλοκ είναι για ψυχοθεραπεία!!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΦΑΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ……..

  7. Αν εχετε και σεις Λουτρακιωτες, παραπονα για την αδιαφορια και την απαθεια που δειχνουν οι Δημοτικοι αρχοντες για την πολη σας, τοτε τι να πουμε και εμεις στους Αγιους ?
    Μια χαρα ειστε εσεις.
    Για ελατε και απο δω, να θαυμασετε τα παλια και τα νεα σκουπιδια, που περηφανα και μυρωδατα στεκωντε μεσα στην καρδια της πολης.
    Το κακο ειναι, πως οι υπευθυνοι για αυτο το χαλι, θα ειναι και παλι υποψηφιοι ( σε καποιο συνδιασμο )και το ποιο κακο ειναι, πως μαλλον θα ξαναεκλεγουν.
    Παρτε χαμπαρι, πως δεν μας σωζει τιποτα.
    Ειμαστε καταδικασμενοι.
    Χαλαρωστε λοιπον και απολαυστε τις τελευταιες μερες που μας μενουν, πριν απο την Ολοκληρωτικη Καταστροφη που μας φαιρνει ο συμπαθεστατος Καλλικρατης.
    Ζωη σε λογου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog