“Παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες τα όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο των δημοτικών εκλογών αλλά ιδιαίτερα στο παρασκήνιο. Ενα παρασκήνιο που δεν τιμά κανέναν και μας οδηγεί σε πολύ θλιβερές σκέψεις και συναισθήματα.

Αυτό το παρασκήνιο μίας άθλιας συναλλαγής που επιχειρούν πίσω απο την πλάτη των πολιτών του δήμου Λουτρακίου- Αγίων Θεόδωρων σκοτεινοί άνθρωποι…(όποιοι και αν είναι) αναγκάζει κάθε σκεπτόμενο πολίτη και πατριώτη που διαθέτει το στοιχειώδες πατριωτικό φιλότιμο να εξεγερθεί.
Τον τόπο αυτό θα το διαφεντεύουν όσοι τον ζουν και τον αγαπούν. Δεν παραχωρείται το ιστορικό μας δικαίωμα να είμαστε ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ σε κανένα.
Η δημοτική αρχή του κ. Γκιώνη εκπνέοντας ανοίγει όχι πλέον την κερκόπορτα αλλά την πύλη του δήμου για να εισχωρήσουν τα συμφέροντα και οι συναλλαγές.
Αποτελεί πρώτιστο καθήκον ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ να αντισταθεί σε αυτό το σκηνικό..του παρασκηνίου.
Η συγκρότηση ενός πατριωτικού μετώπου με ΟΛΕΣ τις δυνάμεις που είναι έξω απο τέτοια παρασκήνια αποτελεί κορυφαία υποχρέωση όλων μας.
Ισως και την μοναδική. Πρέπει να σταματήσουμε την ΑΛΩΣΗ της πόλης.
Εχουμε μπροστά μας έναν κρίσιμο αγώνα από τον οποίο δεν πρέπει να λείψει κανένας.
Δεν περισσεύει κανένας.
Η ευθύνη βαρύνει τον καθένα μας αποκλειστικά πλέον.
Δεν έχει σημασία πλέον τι κάνουν οι “άλλοι” αξία έχει τι θα κάνουμε εμείς για να διαφυλάξουμε το Λουτράκι, τους Αγίους Θεοδώρους, τα Ισθμια και τα Πίσια.
Κανένας και ποτέ πλέον δεν θα μπορέσει να μας κάνει να αισθανόμαστε ξένοι στον τόπο μας.
Ο αγώνας ξεκίνησε.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ”