Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Παναγιά η Γιάτρισσα

- Advertisement -

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιόρτασε πλήθος πιστών στο Λουτράκι την Παναγιά Γιάτρισσα. Δείτε το video από το DR Channel.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εξαιρετκή διαφήμιση για τη πόλη και την εκκλησία μας. Με τα χιλιάδες ευρώ που εισπράτει θα μάθουμε ποτέ σαν δημότες που πάνε και πόσα είναι; Πρίν λίγο καιρό είχα δει δημοσίευμα ης εκκλησίας για το έργο που κάνουνε και μπρ΄βο τους.Θα μπορούσανε να κάνουν πολύ σοβαρό έργο αν αποφάσιζαν να δόσουν λίγα από τα χιλιάδες ευρώ που μάζεψαν στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, Ο Χριστός αρκέστηκε σε ένα χιτώνα αυτοί γιατί χρειάζονται πολυτέλειες τώρα που ο κόσμος πεινάει;;;

    Ανώνυμος

  2. Την Τρίτη 7-9 στο Λουτράκι έγινε πανηγύρι για την Παναγία την Γιάτρισσα.

    Πήγα και εγώ να προσκυνήσω , είχε πάρα πολύ κόσμο περίμενες το λιγότερο μία ώρα στην ουρά, είχε σεκιούριτι οι οποίοι ρύθμιζαν το πώς θα μπει ο κόσμος στην εκκλησία για να μην υπάρχει συμφόρηση. Ως εδώ όλα καλά, ξέρεις ότι γίνεται χαμός θα κάνεις υπομονή και θα προσκυνήσεις.
    Μετά από μία ώρα παραμονής στην ουρά μαζί με παππούδες , γιαγιάδες, άρρωστους ανθρώπους (όσο να ναι μία ώρα στην ουρά γνωριστήκαμε οι γύρω -γύρω), έρχεται η σειρά μου να μπω να προσκυνήσω!!!!Ξαφνικά ενημερώνουν την κοπέλα που δούλευε στην εταιρεία σεκιούριτι να μην επιτρέψει να περάσει κανείς μέχρι νεοτέρας!!!!
    Περιμένουμε μήπως έγινε κάτι, τίποτα πέρασαν 10 λεπτά ,ρωτάω γιατί σταμάτησε το προσκύνημα και δεν μπαίνουμε στην εκκλησία…………… και τι απάντηση παίρνω???
    Περιμένουμε να έρθουν οι «επίσημοι» να προσκυνήσουν και μετά θα μπείτε!!!!
    Περιμέναμε μισή ώρα να έρθουν οι κάφροι, ήρθαν κουστουμαρισμένοι ,οι κυρίες με τις τουαλέτες σαν λατέρνες, καμαρωτοί ,περιμέναμε να χαιρετήσουν όλο τον κόσμο (έρχονται και εκλογές !!!!) να προσκυνήσουν και μετά να μπούνε τα κορόιδα που περίμεναν με υπομονή και καρτερικότητα να προσκυνήσουν.
    Αυτός είναι ο σοσιαλισμός σας κύριοι τοπικοί άρχοντες κύριε νομάρχα της περιοχής εκεί?
    Τους ηλικιωμένους που είχαν στηθεί μία ώρα στην ουρά τους σκεφτήκατε? Να περιμένατε και εσείς στην ουρά με τις» κυρίες σας».
    Ακόμη και στην εκκλησία περίμενε ο κοσμάκης τους καρεκλοκένταυρος , τα καθίκια όλα, σας έχουμε σιχαθεί όλους και όλες. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει είναι θέμα χρόνου να γίνει κοινωνική εξέγερση και να μην ξέρετε που να κρυφτείτε.
    Εμείς σας πληρώνουμε από τον δήμαρχο μέχρι τον νομάρχη.
    Σας σιχαθήκαμε, δεν ξέρω αν ευθύνεται η εκκλησία ή ο δήμος που έγινε όλο αυτό και από πού έπαιρναν οδηγίες οι υπάλληλοι της σεκιούριτι.
    Ένα έχω να πω αίσχος και ντροπή!

    ANAΓΝΩΣΤΗΣ
    Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos στις 5:36 μ.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog