Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μια πρωτοφανής εξέταση στήθους…

- Advertisement -

Πάντα όταν μια νέα επαναστατική μέθοδος εφαρμόζεται συναντά ως τροχοπέδη την στενομυαλιά μερικών ανθρώπων. Αυτό συνέβη και σε έναν Φιλανδό γυναικολόγο, ο οποίος ανακάλυψε ότι…
… πιπιλώντας τις θηλές των γυναικών κάνει καλύτερη διάγνωση για το στήθος. Κανείς όμως δεν συμμερίστηκε τις ιδέες του και έτσι μια οπισθοδρομική 20χρονη τον μήνυσε!
Ο γιατρός, είχε εισαγάγει αυτή την επαναστατική μέθοδο που όπως ισχυρίζεται είναι ένα παλιό κόλπο εξέτασης μια συγκεκριμένης πάθησης. Μια 20χρονη όμως που…υποβλήθηκε σε αυτή την εξέταση τον μήνυσε για σεξουαλική παρενόχληση.
Σύμφωνα με τα πρακτικά, η κοπέλα πήγε στο γιατρό γιατί έτρεχε ένα περίεργο υγρό από το στήθος της. Αφού της έκανε υπέρηχο και ψηλάφηση, ο γιατρός θεώρησε ότι γλείφοντας το στήθος και γευτεί το υγρό θα κάνει καλύτερη διάγνωση και θα της δώσει την καταλληλότερη αγωγή.
Η υπόθεση πήγε σε δίκη φυσικά, αλλά το δικαστήριο τον αθώωσε πανηγυρικά. Η 20χρονη όμως δε το έβαλε κάτω (τι επιμονή!). Έτσι, έκανε έφεση στην πρωτόδικη απόφαση και προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο απ’ όπου και αναμένεται η απόφαση.
Ο γιατρός πάντως ισχυρίζεται ότι ζήτησε την άδεια από την κοπέλα και την έλαβε. Έτσι, έπεσε με τα μούτρα…στη δουλειά!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog