Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απάντηση αναγνώστη για την ανάρτηση: Πολλά τα παράπονα για τον δήμο Λουτρακίου

- Advertisement -

Ο αναγνώστης υπογράφει Πριλιάτης Κ.

Διαβάζοντας ένα άρθρο σας σχετικά με το πανηγύρι της Παναγίας στο Λουτράκι, το οποίο σας το έστειλε κάποιος άλλος με τα αρχικά Δ.Μ. εκπλήσσομαι για το ότι βάζετε άρθρα χωρίς καν να τα ελέγχετε. Το πανηγύρι της Παναγίας στο Λουτράκι, εδώ και δεκαετίες έχει γίνει θεσμός. Μου κάνει όμως εντύπωση και μου θυμίζετε εσείς που έχετε το blog την παροιμία που λέει: “φυλάξου από παλιά πουτ…α και καινούριο πραματευτή”. Εσείς φυσικά, οι νεαροί που έχετε αυτό το blog είστε καινούριοι πραματευτές και κατά την άποψή μου και επικίνδυνοι όσον αφορά τις ψεύτικες ειδήσεις που περνάτε στο blog σας. Και γίνομαι συγκεκριμένος: Γράφετε τόνοι σκουπιδιών ημερησίως – Πού τους βρήκατε ρε παιδιά; Εκατοντάδες έγχρωμοι και αθίγγανοι – Δηλαδή χωρίς να το θέλετε γίνεστε και ρατσιστές. Γιατί οι έγχρωμοι έχουν πληρώσει στο δήμο για τον πάγκο τους. Μας μεταφέρετε σε άλλες εποχές και υιοθετείτε απόψεις που λένε ότι κοιμούνται και ζούν κυριολεκτικά στο δρόμο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα βάζετε και με τους εργαζόμενους στο δήμο όταν λέτε ότι είναι υπεράριθμοι και δεν κάνουν τη δουλειά τους. Για να μην τρώτε λάσπη στο blog σας από εδώ και πέρα και για να μας φύγει από το μυαλό η ιδέα ότι σαν δούρειοι ίπποι αγαπητοί φίλοι του loutrakiblog θέλετε να περάσετε άλλες απόψεις και ίσως αλλότρεια συμφέροντα, σοβαρευτείτε…

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ αναγνώστη: Σαν μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας του loutrakiblog, θεωρώ την παρέμβασή σου σωστή, αλλά δηκτική. Πρώτα απ' όλα, θα πρέπει να ξέρεις (αν δεν το είδες) ότι δεν το γράφουμε εμείς, απλά κάνουμε αναπαραγωγή από άλλη ιστοσελίδα (olympia.gr). Και μόνο το γεγονός ότι αυτό το κείμενο δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα που δεν αφορά στον δήμο μας, είναι μεγαλύτερη ζημιά για τον τόπο. Επίσης, θα πρέπει να ξέρεις (αν δεν έχεις παρακολουθήσει την πορεία μας) ότι φροντίζουμε να δημοσιεύουμε οτιδήποτε έχει σχέση με το δήμο μας και φροντίζουμε να αναδεικνύουμε τα καλά με την ίδια ένταση και τον ίδιο στόμφο με τον οποίο αποδοκιμάζουμε τα άσχημα. Δεν νομίζω να έχει τεθεί ποτέ θέμα μη ανεξαρτησίας του loutrakiblog. Οι 600 ημερήσιοι αναγνώστες μας μπορούν να στο επιβεβαιώσουν. Δεχόμαστε όμως την κριτική σου και αυτός είναι και ο λόγος που την δημοσιεύουμε…

  2. Εμείς κε Πριλιάτη Κ(?) ούτε πραματευτές είμαστε ούτε διασπείρουμε ψευδές ειδήσεις ούτε αλλότρια συμφέροντα εξυπηρετούμε.Πήραμε την είδηση από το olympia.gr και την αναδημοσιεύσαμε αναφέροντας πάντα την πηγή.Περιττό είναι να πούμε ότι το άρθρο μας κάλυπτε αρκετά και ήταν πραγματική απεικόνιση το τι γίνεται τις μέρες του πανηγυριού στην πόλη μας γιατί όλοι μας βλέπουμε και βιώνουμε τα ίδια χάλια εδώ και πολλά χρόνια.Τέλος, μόνο και μόνο το γεγονός ότι δημοσιεύουμε όλες τις απόψεις δείχνει την ποιότητα που θέλουμε να έχουμε στο μέσο γιατί εδώ όσο λάσπη θέλει κάποιος να πετάξει θα επιστρέψει στα μούτρα του για τους ευνόητους λόγους.

  3. Ο κύριος Πριλιάτης Κ . να φροντίσει να μάθει τι είναι τα blogs και πως λειτουργούν και μετά να εκφέρει την άποψη του , προφανώς μπερδεύει τα blogs με τις "φυλλάδες" . Μια από τις πολλές ιδιαιτερότητες τους είναι ότι απαιτούν την στοιχειώδη κρίση του κάθε αναγνώστη ώστε να ραφινάρει αυτό που διαβάζει να το απορρίπτει ή να το αποδέχεται και αν θέλει να συμμετέχει ενεργά με την άποψη του . Στο συγκεκριμένο blog γίνεται πολύ καλή διαχείριση με ελάχιστα σφάλματα τα οποία όμως τονίζουν την ομορφιά και την γνησιότητα του ερασιτεχνισμού ! Αυτό άλλωστε είναι και το προτέρημα των blogs , το φτιασίδωμα και την τέλεια αψεγάδιαστη εικόνα των κλασικών ΜΜΕ ή των δήθεν blogs , να την φοβάστε …

    Υ.Γ.
    Οι πειρατικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν ήταν τέλειοι αλλά είχαν την δική τους κουλτούρα και ομορφιά …

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://www.dunlapcusd.net/dms/Noonen/tnoonen/panther.jpg

  4. Συνεχίστε έτσι παιδιά και θα είμαστε δίπλα σας.Σε αυτούς που δυσαρεστείτε επειδή τους χαλάσετε το μονοπώλιο της ενημέρωσης να απαντάτε πιο δυναμικά γιατί όλοι ξέρουμε ποιοί είναι

  5. "φυλάξου από παλιά πουτ…α και καινούριο πραματευτή"…..Προφανώς η παλιά πουτ…α είσαι εσύ κύριε Πριλιάτη και ο καινούργιος πραματευτής είναι τα παιδιά του blog.
    Δηλαδή θέλεις να πείς ότι δεν υπήρχαν σκουπίδια? ότι δεν υπήρξαν προβλήματα? ότι δεν υπήρξε για μια ακόμη φορά πρόβλημα? Για εσένα όλα πήγαν καλά? Η καλή προδιάθεση του πανηγυριού βοηθάει στο να μην βλέπεις τα προβλήματα αλλά εδώ μιλάμε για διάθεση να προσβάλεις και να μειώσεις.
    Δηλαδή δεν υπήρχαν εκατοντάδες μαύροι?? Δηλαδή να το αναφέρεις σημαίνει ότι είσαι ρατσιστής? Προφανώς ο ίδιος είσαι ρατσιστής για να το αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα με ναζιστικούς όρους. Εχουν πληρώσει?? Όπως στον πεζόδρομο της παραλίας του Λουτρακίου? Έχουν πληρώσει και εκεί? Τι κρίμα…δεν το γνώριζα!!
    Όλα καλά δηλαδή!! Την επόμενη φορά θα φωτογραφίσω τον έμπορο να πηγαίνει πίσω απο το πανί του πάγκου και να κατουράει!!
    Εαν δεν έχεις την διάθεση να δείς την πραγματικότητα τότε ποτέ δεν θα μπορέσεις να βρεις και λύσεις. Μπορεί να γράφονται κάποια στιγμή τραβηγμένα πράγματα αλλά δεν υπάρχει δόλος όπως ο δικός σου.
    Όσο αφορά το εαν το προσωπικό είναι υπεράριθμο δεν το γνωρίζω και δεν το σχολιάζω.!!
    Θα έλεγα εν κατακλείδι ότι χρειάζεται να είσαι περισσότερο ανοικτόμυαλος και να κοιτάς και να μην αρπάζεσαι με πράγματα επιδερμικά.
    Οτι το blog κάνει προσπάθεια να ενημερώσει δεν ενοχλεί κανέναν. Εαν θέλεις να κοιτάς το δέντρο και να μην βλέπεις το δάσος επίσης είναι δικαίωμα σου. Και όλοι όσοι σχολιάζουν με τρόπο μη αποδεκτό ..καταβάθος ενδιαφέρονται και παλεύουν με τον τρόπο τους για το καλό του Δήμου μας. Μπορεί ο τρόπος έκφρασης να μην είναι πάντα αποδεκτός αλλά είναι αληθινός και δε έχει σχέση με πουτάνες!!

    Ο Εξωραϊστής

  6. εγω ρε παληκαρια, πουτανες και πραματευτες θα πω το εξης.. εναν θεσμο ειχαμε και το φαγαμε και αυτον… τον κατασπαραξαμε με τα μικροπολιτικα και τις ρεμουλες… για κοιταχτητε λιγο οι λιγοι νοημονες που μεινατε σε αυτον τον τοπο και βγαλτε κανα συμπερασμα… αυτο λαχταρουσατε για τον τοπο σας??? την μιζερια αυτη την καθημερινη που λουζομαστε?? κανεις δεν νοσταλγει το κοσμοπολιτικο Λουτρακι με τα μιλλουνια κοσμου, με τα 4 θερινα σινεμα, με τα ξενοδοχεια γεματα??? με 1000 τουριστες αλλοδαπους καθε εβδομαδα?? εχουμε φτασει στο σημει, να ειναι Αυγουστος και να μην υπαρχει ενα περιπτερο να παρεις μια τσιχλα το βραδυ… και μετα μας χαλανε τα μπλογκ… και βγαινει ο κυριουλης τωρα να κανει πολιτικη … βρε αντε να μην πω… σιχαμερα τιποτενιοι που καταντησατε εναν ευλογημενο τοπο σε αγονη γραμμη… αντε να μην πω…

  7. Νομίζω ότι κάποιοι κύριοι δήθεν επώνυμοι με ψεύτικα ονόματα προσπαθούν να δηλητηριάσουν τον ελεύθερο σχολιασμό.Πρέπει να φοράει ΚΟΥΚΟΥΛΑ κάποιος για να μην βλέπει ότι υπάρχει πρόβλημα με τους εγχρωμους μικροπωλητές. Δεν λέω να τους κυνηγήσουμε αλλά μπορούμε να τους βάλουμε να δουλεύους όπως και οι άλλοι μικροπωλητές του πανηγυριού. Αν δεν θέλουν τότε να υποστούν αυτά που πρέπει. Τώρα Mr.ψεύτικο όνομα μην ονομάζεις ρατσισμό την ανικανότητα του γκιώνη επειδή σου αρέσει.Άστα αυτά δεν είμαστε πιά χαχόλοι.Το internet μπήκε στη ζωή του δήμου και δεν γυρνάει πίσω.Τι να κάνουμε δεν θα είμαστε μουγγοί πιά.

    Ανώνυμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog