Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Την σκότωσε μετά από 68 χρόνια γάμου

- Advertisement -

 Ύστερα από 68 χρόνια γάμου, η ζωή του Τζον Μπανζ και της γυναίκας του Βιρτζίνια θα χωριζόταν με έναν απαίσιο τρόπο.

Υπεύθυνος ο 90χρονος σύζυγος ο οποίος σε μια στιγμή τρέλας σκότωσε την 89χρονη γυναίκα του χτυπώντας τη 30 φορές με ένα σφυρί στο κεφάλι και στα χέρια μέσα στο ίδιο τους το διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη.

Η κόρη τους ανακάλυψε το πτώμα της άτυχης γυναίκας και δίπλα της τον άντρα της με σοβαρά τραύματα, καθώς είχε προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή του. Ο 90χρονος παραδέχτηκε την ενοχή του σε μια προσπάθεια να μειώσει την ποινή και οι δικαστές λόγω ηλικίας τον καταδίκασαν τελικά σε 17 χρόνια φυλάκισης συν 5 χρόνια επιτήρηση.

«Λυπάμαι φοβερά γι’ αυτό που συνέβη», δήλωσε στο δικαστήριο ο 90χρονος Τζον. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα ήταν συνέπεια ενός φοβερού καβγά που είχε το ζευγάρι γύρω από τα προβλήματα υγείας της γυναίκας του. Ο Μπανζ οργίστηκε τόσο που άρπαξε ένα σφυρί και τη χτύπησε στο κεφάλι. Αυτό τη σκότωσε όμως την πίεσε και με ένα μαξιλάρι για να σιγουρευτεί ότι την είχε σκοτώσει. Στη συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι και τραυματίστηκε στο λαιμό, στα χέρια και στα μάτια.

Ο συνήγορος υπεράσπισης υποστήριξε ότι ο φόνος θα στιγματίσει για πάντα τον Μπανζ ο οποίος κατά τα άλλα ήταν ένα πολύ καλός σύζυγος και πατέρας.

Τώρα η μόνη απορία είναι κατά πόσο θα προλάβει ο 90χρονος να εκτίσει τα 17 χρόνια στη φυλακή αλλά και τα συν 5 χρόνια στην επιτήρηση, αφού αποφυλακιστεί!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog