Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Τύπου της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης

- Advertisement -

Λουτράκι, 12/9/2010
Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι η πρώτη επίσημη συνάντηση των υποψηφίων και συνεργατών του συνδυασμού της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης, του υπ. Δημάρχου Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας –Αγ. Θεοδώρων, Παύλου Παύλου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και οι συνδημότες μας από τους Αγίους Θεοδώρους που θα είναι υποψήφιοι στο ευρέως ανανεωμένο και νικηφόρο ψηφοδέλτιο της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης.
Την εισήγηση του υπ. Δημάρχου ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων. Η συνάντηση συνεχίσθηκε με διαλογική συζήτηση μεταξύ των παρισταμένων όπου και ορίστηκε το προεκλογικό πλάνο και οι δραστηριότητες του συνδυασμού ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.
Ύστερα από τον ορισμό των βασικών αξόνων του προγράμματος της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης από τον επικεφαλής της Παύλο Παύλου, συγκροτήθηκε επιτροπή επεξεργασίας του Προγράμματος του συνδυασμού αποτελούμενη από εκπροσώπους όλων των δημοτικών διαμερισμάτων του Νέου Δήμου.
Επιπλέον, κοινή επιθυμία και απόφαση αποτέλεσε η με κάθε τρόπο διαφύλαξη του πολιτικού πολιτισμού. Πιστοί στις αρχές του ήθους και της αξιοπρέπειας, η Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση επιμένει στην καταδίκη τυχόν μικροπολιτικών πρακτικών και προσωπικών αναφορών. Ακόμα, εκφράστηκε η ανάγκη για μια θεαματική οικολογική στροφή στον τρόπο διακίνησης των ιδεών και των προτάσεων κατά την προεκλογική περίοδο.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και μαχητικής ομοψυχίας, ενώ παράλληλα διατυπώθηκε από όλους ο χαρακτηρισμός της παράταξης ως «Δύναμη Δημιουργικής Αλλαγής» και εκφράστηκε η βεβαιότητα της νίκης και της επαναφοράς του Δήμου μας στην οδό της Διαφάνειας, της Αξιοπρέπειας, της Σιγουριάς και της Ανάπτυξης.

Γραφείο τύπου
Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης
Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειμαι με τον συνδυασμο του Παυλου.Εντος των ημερων θα ανακοινωθει το ψηφοδελτιο.Παντως η αιθουσα στο ξενοδοχεια Μαντας ηταν καταμεστη και το κλιμα καταπληκτικο

  2. Οι πρωτοι σε ψηφους απο Αγιους ειναι με Παυλου
    ο Σταμου,ο Παπανικου,ο Κωνσταντης,ο γιατρος ο Λαμπρου,ο Οικονομου.Εχει κανει πολυ καλη δουλεια εκει

  3. Άκουσα και για Μαρίνη. Αυτός δεν χαιρέτισε την υποψηφιότητα Λογοθέτη;; Σοβαρή συνέπεια !!! Σε λίγο θα κάνει δήλωση χαιρετισμού και στο Γκιώνη. Κλασική περίπτωση Ο.Φ.Α. Όπου Φυσά ο Άνεμος.

  4. Καλά …άμα θέλουμε το πιστεύουμε!Δεν έχω ακούσει επίσημα να παραδέχεται ότι είναι με τον Παύλου.Καλά αυτός ,ο Παύλου δεν εύρισκε καλίτερο ΠΑΣΟΚΟ να βάλει στο ψηφοδέλτιό του; Ο Μαρίνης εκπροσπεί μόνο τον εαυτό του και όχι πάντα.

  5. Έχετε δεί κανένα επίσημο όνομα από κανένα συνδυασμό;;; Αυτοί τουλάχιστον μαζεύτηκαν και τους είδαν κάποιοι ,οι άλλοι συνδυασμοί έχουν υποψήφιους;; Τι έγιναν οι παπαρολογίες για έτοιμα ψηφοδέλτια;;; Ποιοί έχουν μείνει του Γκιώνη;; Ποιοί είναι στο "Λογό";; Άντε ντε να ακούσουμε και εμείς για να έχουμε θέμα κουβέντας

    Ανώνυμος

  6. Πολλα νεα προσωπα ακουγονται στην πιατσα παντως
    Την ωρα που ο Παυλου κανει ανανεωση ο Γκιωνης θα παει με τους γνωστους μισθοφορους-λαδεμπορους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog