Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δαυίδ και Γολιάθ…

- Advertisement -

Τι κι αν ο Λεμπρόν, ο Κόμπε, ο Χάουαρντ και τα άλλα αστέρια του ΝΒΑ έκατσαν σπίτι τους;
Ο Κέβιν Ντουράντ και η παρέα του έφεραν τις ΗΠΑ στην κορυφή έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια. Στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος μπάσκετ, η νέα «Dream Team» αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, επικρατώντας της γηπεδούχου Τουρκίας με 81-64. ΜVP o απίστευτος Ντουράντ που έκανε… πλάκα για ακόμη μία φορά.

Οι… υπερηχητικοί Αμερικανοί ήταν από την αρχή έως το τέλος το απόλυτο αφεντικό του αγώνα, αναγκάζοντας το γεμάτο «Σινάν Ερτνέμ» να τους χειροκροτήσει. Παίζοντας άμυνα Ευρώπης και παρουσιάζοντας ένα δεμένο σύνολο, μετέτρεψαν τον τελικό σε τυπική διαδικασία. Μόνο στο τέταρτο δεκάλεπτο υπήρξε όμορφο θέαμα, αλλά με ή χωρίς αυτό, η ουσία είναι μία. Η Αμερική είναι και με τη βούλα η καλύτερη εθνική ομάδα στον κόσμο.

MVP ο Ντουράντ, στην καλύτερη πεντάδα Κλέιζα και Τεόντοσιτς

Σιγά μην το έχανε…Μετά και την καταπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε στον τελικό με την Τουρκία, ο Κέβιν Ντουράντ πήρε, δικαιότατα, τον τίτλο του MVP του Μουντομπάσκετ.

Μαζί με τον σταρ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μέλη της καλύτερης πεντάδας του τουρνουά ήταν οι Χίντο Τούρκογλου, Λίνας Κλέιζα, Λουίς Σκόλα και Μίλος Τεόντοσιτς.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog