Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαρινάκης: “Πρέπει να ξεβρωμίσει ο χώρος”

- Advertisement -

«Δυστυχώς σήμερα διαπράχθηκε ένα καθαρό έγκλημα, εναντίον του ελληνικού ποδοσφαίρου, εναντίον της Ελλάδας.
Ηρθαμε εδώ πριν δύο μήνες προσφέραμε χρήματα για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως κάναμε ένα τεράστιο λάθος, σε μια εποχή που οι οικονομικές συγκυρίες ήταν πολύ δύσκολες.

Για να αναβαθμίσουμε όμως το ποδόσφαιρο πρέπει να το ξεβρωμίσουμε τον χώρο! Θα πρέπει να ταχθούμε εναντίον των διαιτητών και των παραγόντων του παρακράτους που μεγαλούργησε πέρυσι και λειτουργεί και φέτος. Το έδειξε και στην πρώτη και στην δεύτερη αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έχει 3 βαθμούς, έπρεπε να έχει 6. Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις, αλλά θα έπρεπε να έχει δύο. Εξι θα έπρεπε να έχει σήμερα ο Αρης.

Να βγει ο Κόντης (σ.σ. εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης) να το καταδικάσει ή να βγει ο Παναθηναϊκός να καταδικάσει τα όσα έγιναν.

Σήμερα τα ψέματα τελειώνουν. Οποιος νομίζει ότι θα παίξει με τον κόσμο του Ολυμπιακού, του Αρη, του ΠΑΟΚ και των υπολοίπων ομάδων είναι γελασμένος. Ας μην κρυβόμαστε. Ο Δαλούκας και οι Δαλούκες γενικότερα θα πρέπει να κρεμάσουν τη σφυρίχτρα τους. Δεν υπάρχουν περιθώρια πρέπει να ξεβρωμίσει ο τόπος αν θέλουμε να πάμε το ποδόσφαιρο μπροστά…».

Η φάση του πέναλντι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός:

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog