Αναλυτικά ο καιρός της εβδομάδας
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο  αναμένονατι λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το απόγευμα στα ηπειρωτικά και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη Ηπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 2 με 4 και στα ανατολικά 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός της εβδομάδας

Την Τρίτη στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανόν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά πρόσκαιρες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και στα βόρεια ορεινά θα εκδηλωθούν μικρής διάρκειας καταιγίδες.
Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα είναι αυξημένες. Πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές στις ορεινές κυρίως περιοχές.
Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο αιγαίο 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: ασθενείς και στο αιγαίο βόρειοι 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Για την Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο.