Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Διαμαρτυρία των ιδιοκτητών φορτηγών στο Σχιστό

- Advertisement -

Παρκαρισμένα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Αθηνών παραμένουν δεκάδες φορτηγά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας των ιδιοκτητών τους για την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε «άνοιγμα» του επαγγέλματός τους.

Ιδιοκτήτες φορτηγών έχουν, επίσης, παρκάρει τα οχήματά τους στη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, στα διόδια της Ελευσίνας, στο ρεύμα προς Κόρινθο και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, μετά το ΣΕΦ.

Ο κ. Βασίλης Σαχινίδης, πρόεδρος των Γερανοφόρων Οχημάτων, σε δηλώσεις του, ανέφερε τα εξής: «Είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουν στις θέσεις μας. Αυτή την ώρα υπάρχουν 400 οχήματα, καθώς οι διαδηλωτές από την επαρχία έχουν αποχωρήσει».

Εξηγώντας το λόγο που δεν προχώρησαν προς το κέντρο της Αθήνας, ο κ. Σαχινίδης είπε ότι η κίνηση αυτή θα δημιουργούσε αρκετά προβλήματα.

«Αυτό το νομοσχέδιο θέλει να καταστρέψει το επάγγελμα και όχι να το απελευθερώσει», συμπλήρωσε και ζήτησε τη συναίνεση του κοινωνικού συνόλου. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου, τα οχήματα θα παραμείνουν όλο το βράδυ στο σημείο και αύριο οι διαδηλωτές θα σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Η ΕΛΑΣ από την πλευρά της είχε διαμηνύσει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέψει την μετακίνηση τόσο μεγάλου αριθμού μεγάλων οχημάτων στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Πηγή: zougla.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog