Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

“Άστεγος” ο Ερυθρός Σταυρός Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Επειδή η ανησυχία του κόσμου για την στέγαση του τμήματος του Ε.Ε.Σ Αγίων Θεοδώρων, την συνέχεια της λειτουργίας των Ασθενοφόρου ,Τμήματος Νεότητας, Σεμιναρίων Α΄ΒΟΗΘΕΙΩΝ και άλλων δράσεών του, εκδηλώνεται καθημερινά με τηλεφωνήματα και προσωπική επαφή, παραθέτω επιστολή προς την δημοτική αρχή που έχει σταλεί και περιμένουμε απάντηση.

Προς τον 1- Δήμαρχο Αγίων Θεοδώρων 2- Πρόεδρο και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Θεοδώρων Θέμα.Αίτηση Στέγασης του Ε.Ε.Σ Αγίων Θεοδώρων Άγιοι Θεόδωροι 27-07-2010 Αρ. Πρωτ. Εξ 002-07-2010 Αξιότιμοι Δήμαρχε, Πρόεδρε και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου , Λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης του Ε.Ε.Σ (δεν έλαβε κρατική επιχορήγηση ) η κεντρική Διοίκηση αποφάσισε την λύση της συμβάσεως με τον ιδιοκτήτη του γραφείου που είχε μισθώσει για το Περιφερειακό μας τμήμα. Έτσι αναγκασθήκαμε να αποχωρήσουμε από το γραφείο μη έχοντας άλλη στέγαση.
 Όπως γνωρίζετε το τμήμα έδρασε και δρά πάντα με γνώμονα το συμφέρον των Αγίων Θεοδώρων και των συντοπιτών μας είτε είναι εγγεγραμμένα μέλη είτε όχι. Με την διατήρηση του Ε.Ε.Σ Αγίων Θεοδώρων εκτός των άλλων κυρίων δράσεών μας ( Παράκτιος Σταθμός, Σεμινάρια Α΄ Βοηθειών, Τράπεζα αίματος, Βοήθεια σε άτομα άπορα, Τμήμα Νεότητας , κλπ) η παρουσία και προσφορά του ασθενοφόρου είναι σημαντικότατη τόσο για την μεταφορά ασθενών όσο και για την κάλυψη δημοσίων και αθλητικών εκδηλώσεων. Η απώλεια στέγασης του τμήματος που χρησίμευε και ως σταθμός του ασθενοφόρου δημιουργεί χάσμα στην άμεση επαφή, χρησιμοποίηση και εξυπηρέτηση των συντοπιτών μας συντηρώντας παράλληλα ένα κλίμα ατονίας και απομάκρυνσης τους από το τμήμα. Επίσης δημιουργείται άμεσο κενό στην επαφή κυρίως με τους 35 και πλέον εθελοντές του Τμήματος Νεότητας και άλλους μαθητές και αυτομάτως ανακύπτει θέμα ύπαρξης χώρου για την υποδοχή των και την παρουσίαση των Σεμιναρίων, των ιατρικών προβολών, των Α΄ Βοηθειών και Εκτάκτων Αναγκών. Επειδή πιστεύουμε και έχει ήδη αποδειχθεί ότι η ύπαρξη στέγης σαν χώρος συγκέντρωσης και επαφής, είναι η αφετηρία για την πιο άμεση, ταχύτερη και θετική επικοινωνία με τον κόσμο μας, παρακαλούμε να συζητήσετε το θέμα της στέγασης του Ε.Ε.Σ Αγίων Θεοδώρων και να μας απαντήσετε τι προτίθεται το Δημοτικό Συμβούλιο να πράξει στην αίτηση για την παροχή στέγασης του τμήματός μας από την Δημοτική αρχή. Έτσι δεν θα ατονίσει η δράση μας και κυρίως η προσφορά του Ασθενοφόρου προς την τοπική κοινωνία. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και επαφιέμεθα στην καλή διάθεση και συνεργασία σας για το τοπικό συμφέρον. Με Ερυθροσταυρίτικους Χαιρετισμούς Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. Σταύρος Καβαλλάρης, Νίκος Αναπολοτάκης, Ευδοκία Φωκά,Μιχάλης Πεφάνης,Νίκος Κωσταντάκης, Αικατερίνη Κορφιάτη,Μιχάλης Κεφάλας, Ευάγγελος Κορφιάτης,Βασίλειος Τσελεπιδάκης, Μαρίνα Καβαλλάρη, Ευάγγελος Κοντιζάς, Κωστής Κωσταντάκης. Ελπίζουμε ότι στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα τύχουμε σχετικής απάντησης για την στέγαση , όπως και για την παραχώρηση αιθούσης για τα Σεμινάρια Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ και Επιμορφωτικών προβολών, που αρχίζουν εντός του Σεπτεμβρίου.

Σταύρος Καβαλλάρης – Πρόεδρος

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog