Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Μαρία Πρωτοπαππά στο ψηφοδέλτιο του…

- Advertisement -

«ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ»

 
Την ένταξή της στον συνδυασμό του κ. Γιώργου Γκιώνη ανακοίνωσε η Δημοτική Σύμβουλος Λουτρακίου – Περαχώρας κυρία Μαρία Πρωτοπαππά. Στη δήλωσή της επισημαίνει ότι ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Γ. Γκιώνης «αξιοποίησε παραγωγικά και αποτελεσματικά» την θητεία του υλοποιώντας έργα και υποδομές, που «σήμερα παραδίδονται στην πόλη αλλάζοντας την εικόνα της προς το καλύτερο». Υπογραμμίζει ακόμη πως πρέπει «να διασφαλίσουμε ότι η πόρτα του παρελθόντος έκλεισε οριστικά» και δεν πρέπει «να επιτρέψουμε στα προσωπικά απωθημένα να εγκλωβίσουν την πόλη μας στο παρελθόν». «Να αξιοποιήσουμε όλες τις ζωντανές δυνάμεις του τόπου, να συνεργαστούμε, να δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο, για τον τόπο μας», επισημαίνει η κυρία Μαρία Πρωτοπαππά.
 
Η ανακοίνωση της κυρίας Μαρίας Πρωτοπαππά έχει ως εξής:
«Ο τόπος βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. Το Νοέμβριο, μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, και με το στοίχημα του «Καλλικράτη» να βάζει ασφυκτικά πλαίσια για το νέο Δήμο Λουτρακίου –Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, θα επιλέξουμε πρόσωπα και πολιτικές που θα πρέπει να μας οδηγήσουν με ασφάλεια και σιγουριά στο μέλλον.
Είναι η ώρα να μιλήσουμε για το μέλλον. Να διασφαλίσουμε ότι η πόρτα του παρελθόντος έκλεισε οριστικά. Είναι βέβαιο ότι με τα υλικά, τις νοοτροπίες και τις συμπεριφορές του χθες δεν φτιάχνεται το αύριο. Να μην επιτρέψουμε στα προσωπικά απωθημένα να εγκλωβίσουν την πόλη μας στο παρελθόν. Χρειάζεται να αξιοποιήσουμε όλες τις ζωντανές δυνάμεις του τόπου, να συνεργαστούμε, να δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο, για τον τόπο μας.
Η αγάπη μου για τον Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, η αφοσίωση στο λειτούργημά μου στους Αγίους Θεοδώρους, η επιθυμία μου για ανιδιοτελή προσφορά στους συμπολίτες και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και η παρότρυνση φίλων και συνεργατών να παραμείνω ενεργή στα κοινά, είναι τα κίνητρά μου για την ουσιαστική συμμετοχή μου στα δρώμενα του τόπου μας στις προσεχείς εκλογές.
Με συναίσθηση πάντοτε της ευθύνης που με διακρίνει οφείλω να γνωστοποιήσω στις συνδημότισσες και τους συνδημότες ότι τον Νοέμβρη του 2010 θα συμπορευτώ με τον Γιώργο Γκιώνη. Είναι μια απόφαση που προήλθε μετά από ώριμη σκέψη, προβληματισμό και διάλογο με τους ανθρώπους που με στηρίζουν. 
Αποφασιστικό ρόλο στην διαμόρφωση της στάσης μας έπαιξε το έργο που έκανε ο Γιώργος Γκιώνης. Αξιοποίησε παραγωγικά και αποτελεσματικά το δημοτικό χρόνο των τεσσάρων ετών υλοποιώντας έργα και υποδομές, τα οποία χρόνια υπόσχονταν στους πολίτες, και σήμερα παραδίδονται στην πόλη αλλάζοντας την εικόνα της προς το καλύτερο. Στην επιλογή που κάνουμε βάρυνε αποφασιστικά ο χαρακτήρας του Γιώργου Γκιώνη. Ξέρω ότι, αφήνει ελεύθερα τα στελέχη του, σέβεται την γνώμη τους, είναι ειλικρινής και καθαρός όταν μιλά μαζί τους. Παράλληλα έχει ένα δυναμικό πρόγραμμα για το μέλλον του Δήμου μας, γεγονός που αποτελεί και την εγγύηση για την δική μου παρουσία. 
Σ’ αυτή την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας σας θέλω δίπλα μου. Μαζί με τον Δήμαρχο και την παράταξή μας. Να μας εμπιστευτείτε γνωρίζοντας την Μαρία, τον αγώνα της, τις προσπάθειές της, αλλά και τον χαρακτήρα της. Ξέρετε ότι λειτουργώ με ανιδιοτέλεια και χωρίς να υπολογίζω προσωπικό κόστος και συμφέρον. Ξέρετε ότι στα δύσκολα είμαι πάντοτε παρούσα και θα είμαι, γιατί στην ζωή μου έχω μάθει να δίνω μάχες, να αντιμετωπίζω την πολεμική, αλλά ποτέ δεν καταθέτω τα όπλα. Θα είμαι δίπλα σας η Μαρία που ξέρετε, η Μαρία που εμπιστεύεστε. 
Με ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό στις συμπολίτισσες και συμπολίτες μου».
- Advertisement -

93 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΕΤΣΙ; ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ………. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΓΕ ΜΑΡΙΑ.

  2. Η ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΠΑΥΛΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΑΠΑΤΑΠΑ, ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΓΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ

  3. Μεχρι στιγμης αυτη η σημαντικη πολιτικη προσωπικοτητα εχει κανει 4 διαφορετικές ανακοινωσεις για το τι θα κανει

    Αν κανει ανακοινωση και τη Δευτερη Κυριακη οτι θα στηριξει Παυλου ή Λογοθετη βλεπω να πεφτουν ντοματες

  4. μα ποσο πιο γελιοι μπορουν να γινουν μερικοι ανθρωποι??? και δεν μιλαω γι αυτους που μας κοροιδευουν… μιλαω για μας που τους πιστευουμε…

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  5. 11-06 από κολοτούμπα πολιτικό μας 'πήγες' να διαβάσουμε κολοτούμπα δημοσιογράφο?ωραίο επίπεδο έχουμε τελικά σαν πόλη,να παιρνουμε στα σοβαρά κομήτες δημοσιογράφους και αυτοί να γελάνε με τα χάλια μας.
    ήρα

  6. Έλα, πείτε την αλήθεια. Όλοι την θέλατε στον συνδυασμό που υποστηρίζατε. Γι αυτό πέσατε σαν τα σκυλιά να την φάτε… Και εγώ την ήθελα αλλά…

  7. Αλήθεια ποιοί υπόσχονταν έργα τόσα χρόνια Μαρία που δεν υλοποιούνταν και τα υλοποίησε ο Γκιώνης; Μήπως εσύ ήσουν μία απ'αυτούς, αφού στο συνδυασμό αυτού που δεν τα υλοποιούσε τόσα χρόνια ήσουν. Καρφώνεσαι μόνη σου; Ωραίο κι αυτό!!!
    Πάντως μιας και είσαι θεολόγος, κοίτα να προσεύχεσαι καθημερινά να μην πάθει τίποτα και ο Γκιώνης και ν'ανάβεις και κανένα κεράκι υπέρ υγείας του. Γιατί τότε τι θα κάνεις άμοιρη Μαριώ;;;;

  8. ρε τι γίνεται;;;;μήπως και στην κα Πρωτόπαππα ισχύει το κολλημένη με την καρέκλα;;;;;ο κος Βραχάτης τι ρόλο έπαιξε στην απόφαση της κας Πρωτόπαππα;;;;;

  9. Ρε μεγάλε 11:45 ξύνεις πληγές!!!!!
    Η Μαρία όταν αποφασίζει, αποφασίζει……..
    Μετά από ώριμη σκέψη κάνει υπεύθυνες δηλώσεις. Ναι θα είναι υποψήφια δήμαρχος, δηλ. υποψήφια με τον Γέρου, εννοούσε, α, όχι με τον Γκιώνη μάλλον, ελπίζω τελικό……………..
    Αλήθεια στους μαθητές της έτσι ώριμα τους παροτρύνει να σκέφτονται???? Πρόκοψαν τα καημένα τα παιδάκια. Άντε ν'αποφασίσουν τι θα κάνουν στη ζωή τους……………

  10. Μετά από τόσα παζαρέματα που βλέπουν οι ψηφοφόροι, θα πρέπει να ρίξουν μαύρο σε όλους όσους έχουν ασχοληθεί μέχρι σήμερα με τα κοινά και να ψηφίσουν νέα πρόσωπα. ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ. Να δούμε επιτέλους ένα φρέσκο Δ.Σ σε λίγους μήνες. Να αφήσουμε τους έμπειρους, προκόψαμε από δαύτους…….
    Ζαλιστήκαμε να βλέπουμε να αλλάζουν στρατόπεδα κάθε 4 χρόνια. Ντροπή πιά!!!

  11. μαγκες και μαγκισσες διαβαστε οσα γραφετε εδω πανω και αναρωτηθειτε ποιοι ειναι οι κωλοτουμπες…ποιοι αγαπουν τις καρεκλιτσες και θελουν αιωνιως να καθονται σε αυτες….τι να κανουμε…οι νεοι θελουν τους νεους…οχι την γερουσια…η μαρια ξερει καλα τι κανει…εξυπνες κινησεις…βαλτε το μυαλουδακι να δουλεψει λιγακι..

  12. Η Πρωτόππαπα μου θυμίζει επιβάτη λεοφωρείου που μόλις το πιάσει λάστιχο κατεβαίνει και περιμένει το επόμενο , είχα γράψει πριν κανά δυο μήνες , πόσο δίκιο είχα !Η αξιοπρέπεια είναι άγνωστη λέξη μάλλον …

  13. λοπαδοτεμαχοσελαχογαλεοκρανιολειψανοδριμυποτριμματοσιλφιολιπαρομελιτοκατακεχυμενο
    κιχλεπικοσσυφοφαττοπεριστεραλεκτρυονοπτοπιφαλλιδοκιγκλοπελειολαγῳοσιραιοβαφητραγα
    νοπτερυγών

  14. περιμενουμε απαντηζι κιρια προτοπαπα στην κορινθο ταλενε περιμεντε σε 2 μερεσ και γιατον γιατρο το προτονεταριο τησ γλοπινεσ που εκανε στο ικα

  15. περιμενουμε απαντηζι κιρια προτοπαπα στην κορινθο ταλενε περιμεντε σε 2 μερεσ και γιατον γιατρο το προτονεταριο τησ γλοπινεσ που εκανε στο ικα

  16. Και ποιον πραγματικα ενδιαφερει με ποιο ψηφοδελτιο θα κατεβει η συγκεκριμενη κυρια ? Υπαρχουν πολλα σοβαροτερα προβληματα που απασχολουν τους σκεπτομενους πολιτες. Μου προκαλει τεραστια εντυπωση, τα τοσα σχολια που γραφωντε για χαρη της.!!!!!! Ενας ακομη φελος μοιαζει, που αν σταθουμε ιδιαιτερα ατυχοι, θα τον υποστουμε στο νεο δημοτικο συμβουλιο. Αλλα τετοιους ειχαμε, ρε κανας καλος επιτελους θα φανει ?????????????? Ρωταω δυσκολα εεεε ?????

  17. γραφω το σχολιο μου απο Η/Υ συνδεδεμενο στο ασυρματο δικτυο που εβαλε ο Δημαρχουκος στο κεντρικο λουτρακι και κοστησε 60.000 ευρωπουλα !!!

    (λεμε και καμμια μαλ… να περασει η ωρα …
    ποιο ασυρματο ? το μαιμου ?)

    ας ειναι καλα ο κουμπαρος …

  18. Η απόλυτη ντροπή…ασφαλώς και έχει δικαίωμα ρε αδέρφια να πάει με όποιον επιλέξει..αλλά όταν ξεκινούσε συνδιασμό για να φύγει ο επικίνδυνος όπως έλεγε η ίδια τότε Δήμαρχος..ήταν στα καλά της ? η κυρία είναι η ζωντανή αποδειξη καιροσκοπισμού και κομματικής αντίληψης πως κουβαλαει τους ψηφοφόρους της όπου εκείνη νομίζει…ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΥΡΟ σε τέτοιες αντιλήψεις..κρίμα Μαρία..κάηκες νωρίς..

  19. Παρακαλώ πολύ τα σχόλια να κατευθύνονται στην πολιτική πορεία και τις επιλογές της Μαρίας Πρωτοπαππά.Επιτέλους ας δείξουμε το επίπεδο που πρέπει να έχουμε σαν πόλη.

  20. Αφηστε το ΜΑΡΑΚΙ ΗΣΥΧΟ.

    Ειναι στο κινημα του Θεου γραμμενη πρωτα.

    Στα τοπικα το ψαχνει λιγακι!!!

    Αμα τελειωσουνε οι υποψηφιοι δημαρχοι που θα ανοιχτεις…

  21. το μεγαλύτερο πολιτικό λάθος που θα μπορούσε να κάνει η μαρία ήταν να κατέβει τώρα στις εκλογές,αλήθεια το να κάτσει κανείς σπίτι του δεν το ξέρει;τι θα πεί τώρα στους ψηφοφόρους της όταν πριν από ένα μήνα κατηγορούσε τον γκιώνη;ερε να μουνα σε μια γωνιά και να την άκουγα…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog