Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Τραβόλτα και άλλοι διάσημοι του Hollywood πρωταγωνιστές σε σκάνδαλο με gay όργια…

- Advertisement -

Τα ονόματα διάσημων και υπεράνω πάσης υποψίας αστέρων του Hollywood, που φέρονται να συμμετείχαν σε gay όργια, ετοιμάζεται να αποκαλύψει ο συγγραφέας Robert Randikph, στο βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλοί από τους γνωστούς ηθοποιούς και “υποδείγματα οικογενειαρχών” έχουν διπλή και φυσικά κρυφή ζωή.

Ένας εξ αυτών φέρεται να είναι ο κατά γενική ομολογία αρρενωπός ηθοποιός, John Travolta, ο οποίος είναι εδώ και πολλά χρόνια παντρεμένος με την ηθοποιό Kelly Preston, που μάλιστα ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Κατά τον Randikph, ο Travolta συμμετείχε ουκ ολίγες φορές σε gay όργια σε spa, σε κάποια από τα οποία, υποστηρίζει μάλιστα, πως έχει υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας.

Ο συγγραφέας χαρακτηρίζει το γάμο του Travolta “απάτη” και δηλώνει πως έγινε για τα μάτια του κόσμου, καθώς ο ίδιος “προτιμά άνδρες”.

Το κερασάκι στην τούρτα… γιατί δε σταματάει εκεί, είναι το ότι ο Randikph έχει – κατά τον ίδιο πάντα – πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από το διάσημο ηθοποιό.

Πηγή: cosmo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog