Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Συνελήφθησαν τρεις έμποροι ναρκωτικών και κατασχέθηκαν 4 κιλά χασίς- Τραυματισμός αστυνομικού

- Advertisement -

Αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Κορίνθου προχώρησαν το τελευταίο διήμερο σε μία ακόμα επιτυχία σε ότι έχει να κάνει με σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας στο Λουτράκι όπου οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Κορίνθου μετά από αξιοποίηση των πληροφοριών που είχαν προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων, ενός Κορίνθιου 45 χρονών, και δύο ατόμων από το Λουτράκι 55 και 35 χρονών. Οι παραπάνω συνελήφθησαν σε δρόμο του Λουτρακίου έχοντας ο καθένας στη κατοχή του από 20 γραμμάρια περίπου χασίς. Στη συνέχεια οι τρεις οδηγήθηκαν στο τμήμα ασφαλείας ενώ ακολούθησε και η σύλληψη του εμπόρου στο σπίτι του οποίου βρήκαν 600 γραμμάρια χασίς. Ωστόσο το κουβάρι της υπόθεσης οδήγησε και στη σύλληψη άλλων δυο ατόμων εμπόρων από την Αθήνα οι οποίοι και προμήθευαν μεγάλες ποσότητες χασίς στην Κορινθία. Για την εξάρθρωση της σπείρας χρησιμοποιήθηκε αστυνομικός δόλωμα ενώ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν οι έμποροι προκλήθηκε συμπλοκή με τον ελαφρύ  τραυματισμό αστυνομικού. Όλα τα στοιχεία παρουσιάστηκαν χθες το απόγευμα σε έκτακτη συνέντευξη τύπου,απο τον αστυνομικό διευθυντή  Κορινθίας κ. Θεοχάρη Αγόρη .

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην οδό 28 Οκτωβρίου και ιδιαίτερα στο πρώτο οικοδομικό τετράγωνο γίνετε διακίνηση ναρκωτικών στη φόρα αρκετά χρόνια τώρα , κάθε μέρα , ο διακινητής δεν υπολογίζει νέους , γέρους , γείτονες και τα λοιπά .
    Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι .
    Που είναι οι αστυνομικές αρχές αλλά και δημοτικές αρχές της πλειοψηφίας σήμερα αλλά και της μειοψηφίας σήμερα αλλά πλειοψηφίας χτες
    Πιστεύω να έγινα κατανοητός , δεν ξέρουν ? δεν μπορούν ? μήπως δεν θέλουν
    Να επιλυθούν του θέματος διότι έτσι τους βολεύει ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog