Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μεγάλη διαδικτυακή ψηφοφορία του Loutrakiblog

- Advertisement -

Πες και εσύ τη γνώμη σου…

Το loutrakiblog, σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις τη γνώμη και τους προβληματισμούς σου, μέσα από μια μεγάλη διαδικτυακή ψηφοφορία. Πες μας τη γνώμη σου για τους συνδυασμούς των υποψηφίων δημάρχων, για το loutrakiblog και ανέδειξε τα προβλήματα που σε απασχολούν. Εσύ θα μείνεις έξω;

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να πάρεις και εσύ μέρος στη μεγάλη διαδικτυακή ψηφοφορία του loutrakiblog. Σε περιμένουμε…

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν φαίνονται. Θα γίνει έλεγχος στις απαντήσεις(όσες i.p είναι ίδιες ή δεν υπάρχουν θα διαγραφούν)και θα δημοσιοποιηθούν λίγες ημέρες πριν τις εκλογές…

  2. Πάλι λάθος θα γίνει…. την πρώτη φορά έγινε επειδή υπήρχε άγνοια!!! τώρα όμως θα κάνετε το ίδιο λάθος και θα σας κρεμάσουν κουδούνια!!!
    Εαν θέλετε μετά τις εκλογές…δημοσιοποιήστε ότι θέλετε!! ότι έχετε λάβει να δούμε κατά πόσο θα συμφωνούν οι ψήφοι σας Online με την πραγματικότητα. Τότε δεν θα υπάρχει άγνοια. Οι εκλογές δεν είναι στοίχημα κανενός. Προσοχή λοιπόν και υπευθυνότητα. Αναρτήστε ότι στοιχεία αφορούν το blog σας αλλά μην παίζεται με τις IP….είναι διαβλητές!! Προσοχή μην κατηγορηθείτε για διαμόρφωση αποτελέσματός. Και επειδή ένας κερδίζει και πολλοί χάνουν…θα ψάξουν να βρουν εξιλαστήρια θύματα. Επειδή λοιπόν σας αγαπάμε κρατήστε και εσείς ανάλογο ανάστημα.!!!
    Και επειδή μερικοί μερικοί δεν κρατάνε το στόμα τους κλειστό…..ότι αποτέλεσμα βγάλετε μην αρχίσετε να το λέτε δεξιά κι αριστερά ΔΗΘΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ!!! καταλαβαίνετε τι σας λέω!!! Μέχρι και μήνυση σηκώνει…η διασπορά ψευδών ειδήσεων και διαμόρφωσης κλίματος. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν. Δεν σας φιμώνω..μερικοί έτσι θα το πάρουν..με την προτροπή αυτή…αλλά θέλω να σας προστατεύσω με τις γνώσεις μου. Ξαναλέω…είναι διαβλητή η διαδικασία ψηφοφορίας με κριτήριο την IP!!!! Και επειδή είναι κρίσιμες οι κάθε εκλογές…. ΠΡΟΣΟΧΗ. Μην τις ευτελίσετε.
    Πολλοί και μέσα σε αυτούς και εγώ θα ήθελα να ξέρω τι έχει επιλέξει ο κόσμος να ψηφίσει.

    συνέχεια….

  3. Όμως προέχει η ασφάλεια και η γνώση. Και η δική σας εγκυρότητα έγκειται στο γεγονός ότι κρινόσαστε από τις ειδήσεις σας. Τις δικές σας ειδήσεις και όχι την αναδημοσιεύσεις απ ο άλλα sites και blogs. Και τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης σας είναι προιόν δική σας παραγωγής και αναλαμβάνετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ όλες τις ευθύνες. Και ένας διαβλητός τρόπος δεν σας κατοχυρώνει πλέον …ΑΑΑΑ!!! Δεν το ήξερα!! Ούτε έχετε υποχρέωση να αναδείξετε ΠΡΩΤΟΙ ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος. Μην σας υποχρεώνουν οι άλλοι να κάνετε πράγματα που ξαναλέω είναι ΔΙΑΒΛΗΤΑ.
    Σε όλους τους συνδυασμούς και για όλους έχουν γίνει μυστικά δήθεν γκάλοπ και σε όλους έχει αναδειχθεί η δική τους επιλογή πρώτη στις ερχόμενες εκλογές. Όλοι έχουν πέσει στην παγίδα των δημοσκοπήσεων αλλά και στο να κρατάει υψηλό το ηθικό. Προφανώς θα γίνουν δημοσκοπήσεις και θα ανακοινωθούν με στατιστικά λάθη και με μελέτες . Ολόκληρη επιστήμη είναι η στατιστική που αναγνωρίζει και το λάθος ως ένα σημείο. Θα μάθουμε απο τις εφημερίδες τις δημοσκοπήσεις.
    Με καλή πίστη σε ότι κάνετε.

    Ο ΕΞΩΡΑΙΣΤΗΣ.

  4. re pedia pia ip kai mlkies…
    an mpoun 100 atoma apo to diktio tou dimou h 10 apo ena grafeio tha dixni tin idia ip..
    an kapios kani sindesi kai aposindesi tha mpeni me alli idia ip..
    mpeni o a apo tin ip 1 psifizi kai aposindeete.. meta apo mia ora apo ton idio provider mpeni o b kai perni tin idia ip, pion apo tous 2 tha svisete???
    den yparxi diasfalisi..dissfalisi tha ipirxe (kata kapion tropo) mono an to gkalop ginontan me sindedemenous xristes sto blog..
    kai pali omos kapios tha mporouse na ixe 2 kai 3 logariasmous..
    kratiste to apotelesma gia parti sas doste to se opoion endiaferet alla min to dimosiopiite sto blog… tha ektethite

  5. aaaa kai kati alo.
    rotate sto gkalop posos sas kalipti o sindiasmos a h b..
    me sixorite.. xerete kati pou den xeroume?????
    gia pious sindiasmous milate re pedia?? exoun gini episimes anakinosis onomaton kai den to xero???
    an nai tote pite to kai se emas re pedia na xeroume…
    sovareftite ligo re gamoto… arxisete kala kai malon to xalate

  6. Σας βλέπω φιλαράκια να πληρώνετε το μάρμαρο των χαμένων συνδυασμών,μετά από αγωγές νόμιμες που θα σας υποβάλλουν και δεν θα μπορείτε να αιτιολογήσετε τα ανακοινωθέντα επισήμως ή ανεπισήμως.Τούτο, διότι το ΙΡ ,σε συντομώτατο χρονικό διάστημα αλλάζει και έτσι δεν διασφαλίζεται,όπως καλά καταλαβαίνετε και σας το επισήμαναν και οι φίλοι παραπάνω, το αδιάβλητο της ψηφοφορίας.Εαν το έχετε το "μακαρόνι" προχωρήστε για να γελάσουμε και μείς από τις αντιδράσεις των υποψηφίων Δημάρχων.

  7. Παιδιά ο Π.Μ, ο κομπιουτερίστας, που κρέμασε την προηγούμενη φορά τον κολλητό του, με τις μεταμεσονύχτιες ψηφοφορίες θα βρει τρόπο να ψηφίζει και τώρα, γι'αυτό μην μασάτε. Η π@@@@@ θα γίνει θέλετε, δε θέλετε!!!!

  8. Οκ, τότε δεν πρόκειται να δημοσιεύσουμε τίποτα πριν τις εκλογές. Σας ευχαριστούμε όλους για τα πολύ όμορφα σχόλιά σας. Δεν έχουμε σκοπό να διαμορφώσουμε την άποψη του κόσμου ούτε να την κατευθύνουμε και απ' ότι φαίνεται το καταλαβαίνεται (και σας ευχαριστούμε). Παρόλο που το σύστημα αυτό δεν έχει περιθώρια λάθους, θα σεβαστούμε την επιθυμία σας και δεν θα δημοσιεύσουμε τίποτα παραμονές εκλογών. Έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα. Και πάλι σας ευχαριστούμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog