Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ετοιμάζονται αλλαγές στο Twitter

- Advertisement -

Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης, Twitter, αλλάζει για πρώτη φορά μετά τη δημιουργία του εμφάνιση, σε μία προσπάθεια να προσελκύσει νέους χρήστες. Ποιές αλλαγές θα γίνουν…

Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Twitter σκοπός της αλλαγής αυτής είναι οι χρήστες που εγγράφονται να κάθονται περισσότερη ώρα στην ιστοσελίδα και να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες τις οποίες θα είναι πιο εύκολο να τις εντοπίσουν και να τις διαχειριστούν.

Επίσης γίνεται περισσότερο social μιας και πλέον ο χρήστης μπορεί πολύ εύκολα να ενσωματώσει βίντεο του YouTube και να βάλει εικόνες αλλά και άλλες πληροφορίες εξαιτίας των νέων συμφωνιών με 16 ιστοσελίδες φωτογραφιών και video, συμπεριλαμβανομένου του YouTube και του Flickr.

Ακόμα μία αλλαγή υπάρχει και στην εμφάνιση της σελίδας μιας και οι χρήστες πλέον θα βλέπουν δύο πάνελ, αντί ενός πεδίου ενημερώσεων που υπήρχε μέχρι σήμερα.

Τέλος οι συνολικά 150.000.000 εγγεγραμμένοι χρήστες στέλνουν κατά μέσο όρο 90 εκατομμύρια μηνύματα καθημερινά με αποτέλεσμα το site να μπορεί να ανταγωνίζεται το Facebook, το Yahoo και το Google στον χρόνο που περνάνε οι χρήστες σε αυτό.

Οι αλλαγές πρόκειται να υλοποιηθούν σε όλους του λογαριασμούς μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: Newsit

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog