Ο πρώτος διαγωνισμός ομορφιάς για τη Miss “Εγκληματίας 2010”  διοργανώνεται στην Ουγγαρία. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι -πέρα από την αποστολή μίας ολόσωμης φωτογραφίας με μαγιό- να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενες έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι το ποινικό τους μητρώο είναι … κατάμαυρο!

  Οι σχέσεις με τη Μαφία, ο λόγος για τον οποίο έχουν οδηγηθεί στη φυλακή αλλά και ο χρόνος της καταδίκης τους, είναι προσόντα που θα ληφθούν σοβαρά υπ΄όψιν!

   Μία από τις φιναλίστ, η Άννα, λέει: “Οι φίλες μου συνέχεια με παρακινούσαν να λάβω μέρος σε καλλιστεία , αλλά δεν μπορούσα, αφού απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να μην έχω μπλεξίματα με το νόμο”.

   Η νικήτρια του πρωτότυπου τίτλου θα θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο και ένα διαμέρισμα στη Βουδαπέστη.  Ο διαγωνισμός θα γίνει σε ένα μπαρ που στο παρελθόν είχε γίνει στόχος μαφιόζικου χτυπήματος.

  Όπως δήλωσε με καμάρι ένας από τους διοργανωτές:  “Εχουμε συμμετοχές από κλέφτρες, απατεώνισσες, μέλη συμμοριών, ληστές τραπεζών κτλ, οπότε θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά”…