Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ποιός είναι ο κύριος της φωτογραφίας;

- Advertisement -

Τον τελευταίο καιρό, τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή δίνουν και παίρνουν. Οι παπαράτσι τον καταδιώκουν σε κάθε του βήμα, με σκοπό να του αποσπάσουν έστω και μία δήλωση, είτε για τη νέα του σύντροφο, είτε για τις φήμες που κυκλοφορούν περί ομοφυλοφιλίας, είτε για τον αλκοολισμό, στον οποίο έχει πέσει εδώ και πολλά χρόνια. Κι επειδή, κουράστηκε, έπρεπε να βρει πάση θυσία έναν τρόπο να τους αποφύγει. Και τα κατάφερε. Ποιός είναι όμως;

Είναι ο… Mel Gibson που φόρεσε ψεύτικη μύτη, ψεύτικο μουστάκι, καπελάκι του baseball και καρώ πουκάμισο, ούτως ώστε να μην γίνει αντιληπτός από τους παπαράτσι που είχαν «στρατοπεδεύσει» έξω από γραφείο στο οποίο βρισκόταν εκείνος στην Santa Monica, του Los Angeles.

Ο 54χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε κυριολεκτικά αγνώριστος και κατάφερε όχι μόνον να αποφύγει τους φωτογράφους και τους φωτορεπόρτερ, αλλά τους έκανε και… πλάκα, μόλις απομακρύνθηκε από το σημείο, μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του. Πέταξε ό,τι ψεύτικο είχε πάνω του και τους χαιρέτησε με νόημα! Όταν εκείνοι αντιλήφθηκαν ότι τον είχαν «χάσει», στην κυριολεξία τα έχασαν και γούρλωσαν τα μάτια τους. Κι εκείνος τους φώναξε: «Μα τι συμβαίνει επιτέλους, δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε;»

Ο Gibson έχει αποκτήσει οκτώ παιδιά, τα επτά με την πρώτη του σύζυγο Robyn Moore, από την οποία χώρισε μετά από 26 χρόνια γάμου και το όγδοο με την εδώ και δύο χρόνια σύντροφό του Oksana Grigorieva.

cosmo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog