Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι δήλωσε ο Π. Μπεγλίτης για το κλείσιμο της Fulgor

- Advertisement -

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Κορινθίας κ. Πάνος Μπεγλίτης, με αφορμή τις τελευταίες ανησυχητικές εξελίξεις για τους εργαζόμενους στη βιομηχανία FULGOR, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις γύρω από την επιβίωση της βιομηχανίας FULGOR και το εργασιακό μέλλον των εκατοντάδων εργαζομένων σ’ αυτήν.
Έχω, ήδη, επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου κ. Κώστα Μαλανδρένη, τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων κ. Παναγιώτη Αρχοντάκο, καθώς και τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ κ. Γιάννη Παναγόπουλο, ενώ ενημέρωσα, επίσης, τους αρμόδιους Υπουργούς κ. Λούκα Κατσέλη και κ. Γιώργο Κουτρουμάνη.
Σ’ αυτή την πραγματικά δύσκολη οικονομική περίοδο για την πατρίδα μας και το νομό μας, οφείλουμε, όλοι να εργασθούμε για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, της εργασιακής τους ασφάλειας, αλλά και για τη σωτηρία της βιομηχανίας.
Ως πρώτο βήμα πιστεύω ότι το αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας θα πρέπει, σύντομα, να συγκαλέσει τριμερή συνάντηση και προς αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλω, σε συνεννόηση με το Εργατικό Κέντρο και το Σωματείο των εργαζομένων.
Παράλληλα θα συναντηθώ με τους Υπουργούς Ανάπτυξης και Οικονομικών για να εξετάσουμε τις δυνατότητες επιβίωσης της βιομηχανίας FULGOR.
Κατανοώ την αγωνία και την ανασφάλεια των εργαζομένων και των οικογενειών τους, βρίσκομαι στο πλευρό τους και θα προσπαθήσω με κάθε δυνατό τρόπο για να βρεθεί λύση στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.»

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΙΛ……
    ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΛΙΝΗΡΗΣ (Η ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ) ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ …..
    ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑΑΑΑΑΑΑ !!!!

  2. Κάποιος να πεί στο Μπεγλίτη ότι όλα αυτά έπρεπε να τα είχε κάνει ΠΡΙΝ όχι τώρα. Αυτές όλες οι αρκουδιές που μας λέει δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα στην ανεργία των εργαζομένων.Ας μείνει με τους βαλτούς προέδρους του ΠΑΣΟΚ να του ευλογάνε τα γένια του πόσο καλός και συμπονετικός είναι. Οι άνεργοι όμως θα συνεχίσουν να είναι άνεργοι.

    Ανώνυμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog