Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συγγνώμη για το… σφάξιμο

- Advertisement -

O Mιχάλης Κουκουλάκης έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ με την οποία ζητάει συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο και την επιτροπή διαιτησίας για τις λανθασμένες εκτιμήσεις του. Θα μπει για δύο μήνες στο «ψυγείο»…
Ο Μιχάλης Κουκουλάκης αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει δόλο στις αποφάσεις του, απέστειλε προσωπική επιστολή όπως αποκαλύψε ο Athletic Radio 104,2 όπου αναγνωρίζει τις λάθος αποφάσεις που πήρε στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και ζητάει συγγνώμη τόσο από τον φίλαθλο κόσμο όσο και από την επιτροπή διαιτησίας.

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε ο Μιχάλης Κουκουλάκης στην ΚΕΔ:

«Παρά τις οδηγίες της ΚΕΔ/ΕΠΟ, που απαγορεύουν τις δηλώσεις διαιτητών, νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου και την αρμόδια επιτροπή διαιτησίας για τις σοβαρά λάθος εκτιμήσεις μου στο χθεσινό παιχνίδι, οι οποίες και οδήγησαν την ΑΕΚ σε απώλεια βαθμών.

Κουκουλάκης Μιχάλης
Διαιτητής ΣΔΠ Ηρακλείου»

Οσον αφορά την ποινή του αναμένεται να μπει για δύο μήνες στο «ψυγείο», όπως και ο Χαραλαμπίδης που δεν έδωσε το πέναλτι στη Λάρισα στο ματς με τον Ηρακλή.

Πηγή: gazzetta.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog