Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τον Δ. Πέτρου “έκλεισε” ο Κώστας Λογοθέτης

- Advertisement -

Επιτυχία για τον Κώστα Λογοθέτη αποτελεί η συμμετοχή του Δ. Πέτρου στο ψηφοδέλτιο «ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ». Ο Δ. Πέτρου, με πολυετή συμμετοχή στα κοινωνικά και αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής, έκανε την εξής δήλωση:
«Αγαπητοί Συμπολίτες,
Μετά από την τιμητική για το πρόσωπό μου πρόταση του Κώστα Λογοθέτη, αποφάσισα να διεκδικήσω την ψήφο σας στις επόμενες Δημοτικές εκλογές, με το συνδυασμό «ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ».
Με τις νέες αρμοδιότητες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι τοπικές κοινωνίες αποκτούν σημαντικές προοπτικές. Είναι μια ευκαιρία για το Δήμο μας να ανταποκριθεί, επιτέλους, στις σύγχρονες απαιτήσεις.
Πρωτίστως, όμως θα πρέπει να ανταποκριθεί στα καθημερινά προβλήματα του πολίτη. Εδώ και χρόνια ακούμε υποσχέσεις για λύσεις στα θέματα της καθαριότητας, του κυκλοφοριακού, της στάθμευσης. Λύσεις, όμως, δεν βλέπουμε.
Ο Δήμος θα πρέπει να σέβεται και να μην κατασπαταλά το δημόσιο χρήμα. Είναι γενικά παραδεκτό ότι τα δεκάδες εκατομμύρια των εσόδων του Δήμου μας τα τελευταία χρόνια δεν μεταφράστηκαν σε αντίστοιχης ποιότητας έργο για εμάς τους δημότες.
Απαιτούμε ένα Δήμο με Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο αντάξιο των προσδοκιών μας, μακριά από συμφέροντα.
Θέλουμε τοπική αγορά ισχυρή και ανταγωνιστική.
Και, βέβαια, να καταργήσουμε στην πράξη την αδικία που έγινε σε βάρος της Περαχώρας, στο θέμα της ονομασίας του νέου Δήμου.
Η θετικότατη αποδοχή που είχε από την πλειοψηφία των συνδημοτών μας η υποψηφιότητα Λογοθέτη, δείχνει τη διάθεση της τοπικής μας κοινωνίας να αλλάξουμε πραγματικά την πορεία του Δήμου μας. Και η πορεία αυτή, δεν μπορεί παρά να είναι «ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Από την εφημερίδα “Η αλλαγή στο Λουτράκι”

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog