Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Και ο Κ. Δήμου στο πλευρό του Κ. Λογοθέτη

- Advertisement -

Αγαπητοί συνδημότες, και συνδημότισσες.
Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να δημοσιοποιήσω την απέραντη αγανάκτηση μου
για τα προεκλογικά πολιτικά δρώμενα του νέου δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων,
καθώς επίσης και την συμπαράστασή μου στον έντιμο και ειλικρινή αγώνα που δίνει ενάντια στο απαρχαιωμένο, δημοτικό-πολιτικό σύστημα ο υποψήφιος δήμαρχος κύριος Κ. Λογοθέτης.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά από τα μαθητικά μου χρόνια, καθώς και η επίσης ενασχόληση μου, με τον υγιή συνδικαλισμό, με φέρνουν και πάλι στον πολιτικό στίβο της περιοχής που ζω, τόσο εγώ όσο και η πενταμελή οικογένεια μου.
Έναν πολιτικό στίβο που θα μπορούσα κάλλιστα να χαρακτηρίσω και πολιτική αρένα, παίρνοντας ως γνώμονα τα “θλιβερά” δημοτικά συμβούλια, που συχνά-πυκνά παρακολουθώ (όχι σαν τοπικός σύμβουλος του δημοτικού διαμερίσματος της Ισθμίας, που έχω την τιμή να είμαι), αλλά σαν απλός προβληματισμένος δημότης.

Βλέποντας όλες αυτές τις πολιτικές μεταγραφές, τις ενεργοποιήσεις ατόμων από το παρελθόν, τις μετακινήσεις ανθρώπων μέσα στην πολιτική κλεψύδρα, με μόνο στόχο την κατάληψη της έμμισθης θέσης, σε συνδυασμό με τις παροτρύνσεις φίλων, ενεργοποίησα την αντίδραση μου, ενάντια στο “καθεστώς” και στην πολιτική ομηρία των συνδημοτών μου, με μοναδικό στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο.
Μακριά από ψεύτικες υποσχέσεις, ψεύτικες νομιμοποιήσεις, και χάρτινες πολιτικές φιγούρες, που βάζοντας το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από τον δημότη, κατακρεουργούν τον τόπο, και τους ανθρώπους, χωρίς καν να απολογηθούν.
Οι ευαισθησίες μου, σε συνάρτηση με τις πολιτικές μου αρχές, με φέρνουν στην ευχάριστη θέση να συμμετέχω ενεργά στις δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη με την ελπίδα να δει ο νέος δήμος “τους πολίτες μπροστά”.
Τάσσομαι στο πλευρό του Κώστα Λογοθέτη και υπόσχομαι στους συνδημότες μου έναν τίμιο ειλικρινή, και παράλληλα δυναμικό αγώνα, για έναν δήμο με όραμα, με κοινωνικό προσανατολισμό με γερές βάσεις για το μέλλον, μακριά από ομηρίες, και πολιτικές του παρελθόντος.

Με απόλυτο σεβασμό στους συνδημότες μου, και το συναίσθημα της ευθύνης, στον υπέρτατο βαθμό, ζητώ την εμπιστοσύνη σας για το μέλλον του νέου διευρυμένου δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, μέσα από το συνδυασμό, “με τους πολίτες μπροστά” και τον Κώστα Λογοθέτη.

Με τιμή: Δήμου Κωνσταντίνος

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog