Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και ο υποψήφιος είναι ο…

- Advertisement -

Παναγιώτης Βαρελάς, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει τον προσωπικό του αγώνα με σκοπό η τελική ευθεία των εκλογών να τον βρει προετοιμασμένο για τα πάντα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutrakiblog, ο Παναγιώτης Βαρελάς-γιος του πρώην αντιδημάρχου Νίκου Βαρελά, είχε δεχτεί κρούση από τον Κώστα Λογοθέτη εδώ και πολύ καιρό (συγκεκριμένα λίγο μετά την Καθαρά Δευτέρα) και πριν λίγες ημέρες, είπε το “ναι”. Ο πρωτοεμφανιζόμενος στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, έχει αποφασίσει να μπει πολύ δυναμικά στα κοινά του δήμου και είναι μία από τις πολλές εκπλήξεις που έχει στο ψηφοδέλτιό του ο συνδυασμός του Κώστα Λογοθέτη “Με τους πολίτες μπροστά”.

- Advertisement -

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΑ ΣΩΘΗΚΕ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ …

    ΑΥΤΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΠΑΥΛΟΥ, ΠΗΓΑΝ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ …

    ΦΑΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΖΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ !!!

    ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΛΚΗΣ !!!

    ΜΗΝ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΩ ….

  2. 12:58,
    ληγμένα παίρνεις ρε φίλε;τι σχέση έχει ο γιός με τον πατέρα;θα απολογηθεί ο παναγιώτης για τις δράσεις του πατέρα του;αντί να πείτε μια καλή κουβέντα για έναν νέο άνθρωπο κοιτάτε να ρίξετε χολή;βλέπω και σύ ακουλουθείς την γραμμή βραχάτη,κρίμα για τον τόπο να έχουμε τέτοια μυαλά.Υπόψιν ότι δεν ψηφίζω Λογοθέτη αλλά δεν μπορώ άλλο με την βλακεία που δυστυχώς ''δέρνει''πολλούς στον τόπο.
    ήρα

  3. εσυ μαλλον παιρνεις ληγμενα !!!

    πιστευεις οτι πισω απο την εν λογω υποψηφιοτητα δεν κρυβεται ο μπαρμπα-νικος ?

    που ζεις στον Αρη ?

    ασε μας ρε φιλε …

    νεα προσωπα …
    κωλοτουμπες-καιροσκοποι !!!

    στα χερια κρατουσε το βραδυ των εκλογων η εν λογω οικογενεια τον Γκιωνη!

    ολοι μαζι…

  4. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΗ!

    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΚΙΩΝΗ + ΜΠΑΜΠΗ ΒΑΡΕΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!
    Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΥΓΑΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ … ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ, ΕΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ-ΝΙΚΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!

    ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΛΕΚΚΑ, ΣΤΕΝΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ (ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΕΚΕΙΚΑ).

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΩΣ ΕΣΥ ΚΑ ΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ …
    ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ!!!
    ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑ ΗΡΑ ???

    ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…

  5. μαυριστε καιροσκοπους και υποψηφιοτητες που εχουν βασικο στοιχειο το προσωπικο ωφελος και το προσωπικο συμφερον.

    μακαρι να μας πεισει ο εν λογω νεος στα κοινα, οτι δεν ακολουθει την γραμμη του πατερα του!
    κομματακι δυσκολο το κοβω, αφου ξερω πως λειτουργουν οι εν λογω.
    παντως λογικο ειναι να υπαρχει απο τον κοσμο καχυποψια για οικογενειες που στο προσφατο παρελθον πηδουσαν απο το ενα καραβι στο αλλο, κρινοντας παντα το προσωπικο τους καλο!

  6. Δεν ντρεπομαστε λιγακι?
    αντι να πουμε καλη επιτυχια, μακρια απο ολες τις μαυρες στιγμες απο το παρελθον, σε εναν νεο υποψηφιο, σταζουμε χολη κ βγαζουμε στην επιφανεια ολα τα "ακυρα", καταφερνοντας να αποπροσανατολισουμε τον κοσμο απο τα πραγματικα προβληματα που αντιμετωπιζουμε σε καθημερινη βαση.
    σιχαμα ρε γμτ…

    καλη σου επιτυχια κ. Π. Βαρελά απο καρδίας.

  7. απαντηση σε σενα 2:28

    αν ολο οσα αναφερθηκαν παραπανω τα θεωρεις "ακυρα", τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου!

    ολοι σε αυτον τον τοπο εχουμε την διαδρομη μας…

    δεν ακυρωνεται με μια "νεα αρχη", ειδικα απο ανθρωπους που εχουν δειξει ως φαμιλιες την περπατησια τους …

    δεν θελω να πω περισσοτερα!
    ο καθε σοβαρος ανθρωπος καταλαβαινει!

    γεγονοτα πραγματικα που δεν αμφισβητουνται αναφερθηκαν παραπανω!

    οποιος εχει τσιμπλες στα ματια ας μεινει πανω στο ροζ συννεφακι του !!!

    μην απορειτε αν μετα με ολα αυτα ξαναφαμε τον Γκιωνη στην μαπα για 3,5 ακομα χρονια!

  8. Βέβαια είναι δίκαιο να μην κατηγορούμε τα παιδιά για τα …..της οικογένειας. Από την άλλη υπάρχει η παροιμία "αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα" που η ζωή έχει δείξει ότι ακόμη ισχύει .Αν κατά βάθος ρωτήσουμε τον Κώστα θα μας πεί ότι αν ο ένας δίκαια του βρωμάει …ο άλλος του ξυνίζει στο τέλος δεν θα έχει συνδυασμό.Άσε που και με αυτού του τύπου υποψήφιους πάλι πρόβλημα συναντάει.

  9. δευτερολογια για 2.36.

    μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις γιατι ειμαι οφσαϊτ?
    δλδ αν εμενα που ο παππους μου ηταν στο ανταρτικο, κ εριχνε μαχαιρι στον εμφυλιο πρεπει εμενα κ ολο μου το σοϊ να με κυνηγαει σε ολη μου τη ζωη?
    ας ηταν οτι ηταν, αν ηταν ο πατερας-παππους του Π. Βαρελα, πρεπει καλα κ σωνει να ειναι κ ο ιδιος?
    χωρις να δουμε αν μπορει να προσφερει τον καταδικαζουμε?
    ειναι εντιμο αυτο? ειναι δημοκρατικο?
    αν ναι, τοτε σιγουρα θα φαμε στα μουτρα ξανα τον γκιωνη κ την μπισμπικοστεφοπρωτοπαρεα του.

    Υ.Γφιλικα παντα..

  10. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ 2 44 ΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΜΛΟΓΚ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΗΘΕΤΟ?????

  11. ο Παναγιώτης δεν εχει καμία σχέση με τον πατέρα του,ο πατέρας του καφέ δεν έπινε πουθενά.ο παναγιώτης όμως όπως και ο μπάμπης και ο στέφανος βγαίνουν και χαλάνε λεφτά.έχει σχέση;

  12. καλα κατσε να βγει (λεμε τωρα) ο Λογοθετης και να μην τους κανει ως οικογενεια τα χατηρακια που θα θελησουν και θα σου πω εγω πως θα την κανουν με ελαφρα για τον επομενο συνδυασμο…

    εδω φυγανε απο τον Παυλου, γιατι δεν τους αγορασε τα οικοπεδα στην Βουλιαγμενη ο Δημος και παροτι τους ειχε διορισει τον Χαραλαμπο στα Λουτρα, την αδερφη του στον Δημο και τον αλλο αδερφο στην ΔΕΥΑΛΠ και ειχε και τον μπαρμπα-νικο αντιδημαρχο με 2 χιλιαρικα μισθο τον μηνα…

    τι να λεμε τωρα ….

    την τσεπουλα τους κοιτουν οι Βαρελαδες μονο !!!

  13. ενώ το μητραίικο-πρωτοπαππα'ιικο κοιτά το καλό του δήμου.Κοιτάτε οικογένεια που ζητά ψήφους-γιώργος μήτρου-δημόσιος υπάλληλος ,μαρία πρωτοπαπά-δημόσιος υπαλληλος-αναστασία μητρου δημοσιος υπαλληλος-γιανουλα μητρου φοιτητρια και μελουσα δημοσιος υπαλληλος,μεχρι στιγμης 3 στα 4 και οταν τελειωσει και η αλλη κορη 4 στα 4!!!!!

  14. δεν διαφωνω!

    και η μαριω στο ιδιο καζανι με τους βαρελαδες ειναι!!!

    δεν λεμε κατι διαφορετικο!

    απλα δεν μπορει να κραζουμε την Μαριω οτι ειναι κωλοτουμπα και να αφηνουμε στο απειροβλητο τους βαρελαδες, επειδη εκαναν ως οικογενεια το … "τρυκ" να βγαλουν μπροστα ενα απο τα παιδια και οχι τον πατερ-φαμιλια που ετσι και αλλιως κινει τα νηματα απο το παρασκηνιο …

    ξερετε τι λεει στα καφενεια?
    οτι θα τσακισει τον Γκιωνη για ολα οσα του εχει κανει, ή μαλλον δεν του εκανε, ενω τα υποσχεθηκε !!!

  15. EINAI NTROPH SAS OLWN TWN BOLEUMENWN STIS THESEIS SAS NA KATHGORHTE ENA NEO PAIDI POU KANEI THN PROSPATHEIA TOU KAI DEN SAS EKLEPSE LEFTA APO THN TSEPH OUTE SAS XLEYASE POU EINAI TO PROBLHMA SAS ; SAS EIPE KANENAS ME PIESH NA TO PSHFISETE APLLA OSOI TON AGAPOUN AS TOU DWSOUN MIA EUKAIRIA ESEIS TI THA KANATE; LETE OTI PANE APO TON ENA SUNDIASMO STO ALLON KALA KANOUN DHLADH TI KANOUN OI POLITIKOI PAULA REMALIA TOU KOINOVOULIOU;TO PAIDI MONO TOU KANEI THN PROSPATEIA TOU KAI KALA KANEI AS EIXATE THN TOLMH KAI ESEIS .EXTES EIDA STIS EIDHSEIS ENAN ALBANO STHN MHTILHNH MPOGIATZHS POU BAZEI DHMOTIKOS SYMBOULOS KAI OLOI THA TON PSHFISOUN TI PAEI NA PEI EPEIDH EINAI ALBANOS NA KAEI STON KAIADA ;KAI TA LEW AYTA GIATI LIGO SEBASMOS STHN LEKSH OIKOGENEIA KAI O MPAMPMA NIKOS POU LETE DEN EXEI BALEI KAMIA BOHTEIA MONOS TOU O PANAGIWTHS APO TO DIKO TOU METERIZI KANEI GIA ESAS TOYS NEOUS POU EISASTE POLEMIOI TWN SYMFERONTWN SAS KAI THS KAREKLA SAS AREE KAREKLA POU SAS XREIAZETAI KAI EGW MENW ATHINA GIA NA MHN PEITE OTI UPOKOINOUMAI APO KAPIOUS KAI OUTE KSERW KALA THN OIKOGENEIA BARELLA ALLA;;NTROPH SE OPIOUS KATHGOROUN……..

  16. A KAI KATI AKOMA OTAN TRIKSEI H KAREKLA SAS KALOBOLEPSAKHDES THA PATE ME TO MEROS KSAFNIKA TWN ADUNATWN KAI KLAPSOMIRIAZESTAI POU SA DIWKSAN POU SAS EFAGE KAPIOS THN THESH SAS KAI THA KATHGOREITE KSAPLWSTE TON YPNO TOY DIKAIOU KAI AFHSTE TA NEA PAIDIA NA PREXORHSOUNE NAI SE ESA TO LEW POU TO PAIZETAI FILOI OTAN DEITE TON PX BARELLA GEIA SOU FILE MPRABO SOU SUNXARHTHRIA POU BGHKES KAI H GLWSSA APO TO GLUPSIMO THA EXEI FTASEI MEXRI KATW EUXOMAI NA BGAINOUN PAIDIA OPWS O BARELLAS POU DOULEUEI SAN SKULI KAI ESEIS KATHISTE STIS AMFIBOLES KAREKLES SAS KALH EPITYXIA PANAGIWTH KAI OTI KAI NA GINEI THA EISAI PANTA ENAS TAPEINOS FILOS OLWN POU TON AGAPANE GIATI EISAI PAIDI TOY MOXTHOU….

  17. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΟΤΗ ΕΤΣΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΤΑ ΓΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..

  18. ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΡΕΛΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΛΙΑ….ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ…
    ΑΣΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΡΕΛΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΛΔ ΤΟ 1998 ΗΤΑΝ ΔΡΑΧΜΕΣ Κ ΟΧΙ ΕΥΡΩ,ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΡΝΕ 2ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΕΠΕΡΝΕ.ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ Κ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ 76ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ Κ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΟΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΧΡΕΩΝΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΒΑΡΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ STAGE, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ 450 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?????
    ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΘΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΑ.ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ?
    Η ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ STAGE ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ,ΑΕΡΑ?
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΝΕΥΡΩΝ.
    ΜΗΠΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΒΑΡΕΛΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ???????
    ΜΗΠΩΣ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΡΥΒΕ ΚΑΤΙ???????
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΡΗ,ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ…ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ,ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΠΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ????ΑΣΧΕΤΕ…
    Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΡΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ PART-TIME ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ.ΟΧΙ ΣΤΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.Π. ΑΣΧΕΤΕ…..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΑ ΠΟΛΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ Κ ΒΟΛΕΜΑ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ
    Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ Α.Σ.Ε.Π.
    ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΛΑ….Ο 'ΠΑΤΕΡ ΦΑΜΙΛΙΑ' ΚΑΙ ΟΧΙ 'ΠΑΤΕΡ ΞΕΦΤΙΛΑ' ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΤΕ…….
    ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ,ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΣ….ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ…
    ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ ΗΔΗ….ΑΣΧΕΤΕ…..
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ…
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΓΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ….
    ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ Κ ΛΕΤΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ….
    ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ?????
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…..
    ΕΙΝΑΙ 5 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ…?????
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ…?????
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ…

  19. ανωνυμε πρωτε ποστερ λες κακιες το ξερεις?ντροπη σου ρε φιλε ξερω τα παιδια του βαρελα πολυ καλα.ο παναγιωτης ειναι πολυ μαγκας κ καλο παιδι κ μπραβο που ανθρωποι σαν κ αυτον βαζουν υποψηφιοτητα κ μπραβο κ στον πατερα του.κ τον μπαμπη μην τον πιανεις στο στομα σου γιατι ειναι κ αυτο φινο παλικαρη κ πρεπει να μαθεις πως ο γκιωνης κ σια ετοιμαζουν να πουλησουν την δαετ στο καζινο κ να αφησουν ανεργους το τεχνικο τμημα μαζι κ τον μπαμπη.κοιτα κ κανα δημοτικο συμβουλιο.αλλα εσυ θα εισαι κανενας καλοβολεμενος που θα μπηκε απο καμια κλειδαροτρυπα κ τωρα λες κακιες.μπραβο κ παλι παναγιωτη κ τα συγχαρητηρια κ στον πατερα σου.φιλος γιωργος.

  20. πανο δυναμικα μαζι σου. δεν με ξερεισ προσωπικα αλλα μαθαινω και ξερω για σενα οτι εχεισ πολυ ορεξη να προσφεπεισ σε αυτο τον ταλαιπωρημενο τοπο. μην πτοησε.αστουσ να λενε. ο δημιουργικοσ ανθρωποσ ειναι παντα ενα βημα μπροστα…. ετσι και εσυ.καλη επιτυχια φιλαρα. αθηνα ετεροδημοτησ

  21. πανο ολα καλα θα πανε.με τον κωστα που επελεξεs να παs ειναι ολα τα λεφτα.καλη επιτυχια που θα την εχειs ειμαι συγουρη…. φιιιλη καληηηηηηη…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog