Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καταραμένη φτώχεια – Μόνο … 13!!! ακίνητα (κατά μέσο όρο) για κάθε βουλευτή Κορινθίας

- Advertisement -

Ερώτηση loutrakiblog:Πώς την βγάζουν τα καημένα ρε πατριώτες;Μήπως να ανοίξουμε ένα λογαριασμό τραπέζης για να βοηθήσουμε τους ταπεινούς και πτωχούς βουλευτές μας;

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τη Δευτέρα το πόθεν έσχες των πολιτικών με τα περιουσιακά στοιχεία που κατείχαν το 2008. Παράλληλα δημοσιοποιήθηκε και ο έλεγχος της Επιτροπής σε ό,τι αφορά τις εκλογικές δαπάνες υποψηφίων και κομμάτων τόσο για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου του 2009, όσο και των εθνικών εκλογών του περασμένου Οκτωβρίου. 
Οι πολιτικοί αρχηγοί μπορεί να μην έγιναν φτωχότεροι αλλά ούτε όμως και πλουσιότεροι από ό,τι την προηγούμενη χρονιά. Μαζί με τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς, τους βουλευτές κατέθεσαν το πόθεν αίσχες και οι τέσσερις βουλευτές της Κορινθίας κκ. Π. Μπεγλίτης, Α. Μανωλάκης, Κ. Φαρμάκη και Κ. Κόλλιας.
 Για να δούμε τι δήλωσαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές της Κορινθίας…

Τι δήλωσε ο Π. Μπεγλίτης
Ειδικότερα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Μπεγλίτης δήλωσε 9 ακίνητα, 120.000 ευρώ σε τραπεζικές καταθέσεις και 3 οχήματα.
Τι δήλωσε η Κ. Φαρμάκη
Η βουλευτής Κ. Φαρμάκη δήλωσε 17 ακίνητα, 110.000 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς και 4 οχήματα
Τι δήλωσε ο Α. Μανωλάκης
Ο βουλευτής κ. Α. Μανωλάκης δήλωσε 15 ακίνητα, 85.000 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ένα όχημα
Τι δήλωσε ο Κ. Κόλλιας
Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κόλλιας δήλωσε 12   ακίνητα, 27.000 ευρώ  σε τραπεζικούς λογαριασμούς και 2 οχήματα
πηγή: isthmos

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο τους να τα χαίρονται. Σε τι θα φανούνε χρήσιμα όλα αυτά στους άνεργους της Fulgor;; Πότε θα αρχίσουν οι πολιτικοί μας να γίνονται χρήσιμοι;; Πότε θα σταματήσουμε να τρέχουμε γύρω τους για κανένα διορισμό;; Πότε τα blog θα αφήνουν τα σχόλια για τους πολιτικούς και δεν θα τα "εξαφανίζουν" όπως έγινε στη τελευταία ανάρτηση για το Μπεγλίτη;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog