Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σε θέλει για τα φράγκα σου ή για την ομορφιά σου;

- Advertisement -

Να ξεκινήσουμε από τα βασικά: ΔΕΝ είναι όλες οι γυναίκες ίδιες. Αυτή η καραμέλα, όλες οι γυναίκες είναι… έτσι ή αλλιώς, δεν μας βρίσκει σύμφωνους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τριγύρω σου δεν υπάρχουν και βδέλλες. Vampire παντός καιρού, που ευχαρίστως θα σε μαδήσουν αν τους δοθεί η ευκαιρία. Το θέμα είναι….
…… πώς μπορείς να διακρίνεις αν η κούκλα που κυκλοφορείς είναι κοντά σου για εσένα ή για το πορτοφόλι σου.

Πώς, λοιπόν, μπορείς να τσεκάρεις την καλή σου για τις αγαθές της προθέσεις; Πάμε να διαπιστώσουμε παρέα, ορισμένες χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

• Διασκέδαση
Η πρώτη καλή ευκαιρία για να διαπιστώσεις τι καπνό φουμάρει. Γιατί θα πρέπει κάθε φορά που θα βγαίνετε να πληρώνεις πάντα εσύ; Δεν σου μιλάει για χειραφέτηση; Διακριτικά, λοιπόν, άφησέ τη να βάλει το χέρι στην τσέπη. Αν δεις ότι δυσκολεύεται, ή έχει καβούρια, ή διαπίστωσε ότι έχεις φουσκωμένο πορτοφόλι και είπε να το εκμεταλλευτεί. Αν μάλιστα, πάτε και στα μπουζούκια και σου βγει και ζημιάρα, ε, τότε δεν έχεις τίποτα άλλο να περιμένεις. Αν όμως σου αρέσει κιόλας και δεν έχεις πρόβλημα στο… άρμεγμα, εμείς πάλι πάσο.

Πάντως, δεν χάνεις τίποτα να της προτείνεις και κάποιες μορφές ανέξοδης διασκέδασης.
Ένα περπάτημα με θέα την Ακρόπολη, ας πούμε, πώς της φαίνεται;
Μια βόλτα στην παραλία, χωρίς να μπείτε στο πρώτο club που θα συναντήσετε;
Αν ανταποκριθεί, υπάρχει φως. Αν κλοτσήσει, τότε άσε. Κόψε ρόδα μυρωμένα.

• Ψώνια
ΟΚ, γνωριστήκατε αρκετά, βγήκατε κάμποσες φορές, είστε μαζί λίγες βδομάδες, εσύ όμως ως τζέντλεμαν που είσαι (γιατί είσαι, μην το ξεχνάς), θέλεις να της πάρεις το πρώτο της δωράκι. Σκέψου και προβληματίσου: Ξεκινάς από κάτι ακριβό, ή προτιμάς κάτι απλό, λιτό, αλλά γουστόζικο και πιο οικονομικό; Η σωστή γυναίκα θα ενθουσιαστεί με τη δεύτερη περίπτωση. Θέλει τον άντρα που έχει γούστο. Η γκόμενα – killer που την νοιάζουν μόνο τα φράγκα, θα προτιμήσει την ακριβή τσάντα ή το φόρεμα από γνωστό οίκο μόδας. Λες και είχε και στο χωριό της τέτοιους οίκους….

• Διακοπές
Πέρασε ο καιρός, να σου και η ευκαιρία για ένα ρομαντικό ΣΚ. Εδώ το τσεκάρισμα είναι καθοριστικό. Προσέχεις τις ιδέες της και τις επιθυμίες της. Αν δεν πέφτει με τίποτα κάτω από πεντάστερο, τότε λυπάμαι, αλλά η μις αρπαχτικό σε περιτριγυρίζει και δεν το έχεις καταλάβει. Αν πάλι δεν τραβάει ζόρι να πάτε και με σκηνή για ελεύθερο camping, αρκεί να είναι μαζί σου όλη μέρα, ακούγεται καλύτερο, έτσι;

Είναι πολύ ωραίο και τρυφερό να είσαι γενναιόδωρος και ανοιχτοχέρης. Πόσο μάλλον με τον άνθρωπο που σου κρατάει το χέρι. Φρόντισε μόνο να μην σε πιάνουν κορόιδο. Είναι άλλο να θέλει να νοιώθει ασφαλής δίπλα σου και άλλο να θέλει να σου ξετινάξει όλες τις πιστωτικές κάρτες.

Οι παλιοί είχαν ένα ρητό που βρίσκει μεγάλη εφαρμογή και στις μέρες μας: Φρόντισε η γυναίκα σου να μην καταλάβει ποτέ τη δύναμη του πορτοφολιού σου και του… καλύτερου φίλου σου (το βρήκες)!!

Πηγή: okokoras

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog