Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κυπελλο Κορινθίας: Αποκλείστηκε στα πέναλντι η Περαχώρα από το Φωκά Αρχαίων Κλεόνων

- Advertisement -

Πολύ μεγάλη πρόκριση πέτυχε η ομάδα του Φωκά, καθώς επικράτησε με 6-5 στα πέναλτι, της Περαχώρας, ενώ η κανονική διάρκεια ήταν 2-2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής, ο τερματοφύλακας του Φωκά, Αποστόλης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έσωσε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αρκετά γκολ, απέκρουσε δύο πέναλτι, ενώ ευστόχησε και σε ένα που χρειάστηκε να εκτελέσει. Φυσικά όλα τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, αλλά αυτή τη φορά ο πορτιέρο του συλλόγου, ήταν «φύλακας άγγελος».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρονο με 2-0, με γκολ των Λέκκα και Οκόνου, ενώ έχασαν και αρκετές ακόμα ευκαιρίες.Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι σοβαρεύκαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια, με γκολ των Νίκου Κυριάκου με πέναλτι, ενώ το 2-2 έγινε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Βαγγέλη Mαντζιώρου.

Έτσι φτάσαμε στην διαδικασία των πέναλτι, όπου οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν πιο ψύχραιμοι και πιο τυχεροί και πήραν μια πολύ μεγάλη πρόκριση. Η σειρά των πέναλτι: Δρίτσας (απέκρουσε ο Γιαννακόπουλος), Κυριάκος Ν. 0-1,  Κρισάφι 1-1, Κυριάκος Π. 1-2, Οκόνου 2-2, Μαντζιώρος Θ. 2-3, Παππάς 3-3, Παπαφίλης 3-4, Ζερβος 4-4, Μαντζιώρος Β. (απέκρουσε ο Θυμής), Δημόπουλος 5-4, Γιαννακόπουλος 5-5, Κανάκης (απέκρουσε ο Γιαννακόπουλος). Πασσιάς 5-6. Να σημειωθεί ότι ο τεχνικός των γηπεδούχων, χρησιμοποίησε πολλούς παίκτες γεννημένους από το 1993 ως το 1996, δείχνοντας πως θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα με μέλλον, ενώ ο Οκόνου και φέτος θα αποτελέσει τον άνθρωπο που θα βγάζει τα «κάστανα από τη φωτιά».Από την άλλη πλευρά, ο Φωκάς που αποτελείται από ποδοσφαιριστές από την περιοχή των Αρχαίων Κλεωνών, έδειξε πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Β’ Κατηγορία.&Τέλος να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Φωκά είναι η μοναδική από τη Γ’ Κατηγορία που συνεχίζει και μάλιστα έχοντας αποκλείσει σύλλογο απο μεγαλύτερη κατηγορία.

ΠΕΡΑΧΩΡΑ: Θυμής, Γέρου, Δημόπουλος Κ., Παππάς, Αντωνόπουλος, Οικονόμου, Λέκκας, Δρίτσας, Κανάκης, Οκόνου, Ζίκα. Έπαιξαν και οι Κρισάφι, Θεοδωρι και Ζερβος.

ΦΩΚΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ: Γιαννακόπουλος, Μαντζιώρος θ., Πασσιάς, Παπαφίλης, Διαμαντόπουλος Γ. (Σελλάς Β.), Διαμαντόπουλος Δ., Κυριάκος Ν., Μαντάτας, Κυριάκος Π., Μαντζιώρος Β, Βουρβόπουλος (Κρασοπουλάκος)

Πηγή: Korintiansports

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog