“ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ,

Νιώθοντας πάντα την ανάγκη της ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ για τον τόπο μας, αποφάσισα ..
..να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Η εθνική οικονομική κρίση, η πρόκληση του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και κατά συνέπεια τα σοβαρά ζητήματα που ανακύπτουν από τη συνένωση των ΔΗΜΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ, αλλά και η ανεπαρκής διοίκηση της σημερινής δημοτικής αρχής του Γιώργου Γκιώνη που οδήγησε τον τόπο μας στην ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ και τον ΜΑΡΑΣΜΟ είναι οι συνθήκες που καθιστούν επιτακτική την ανάγκη ύπαρξης σημαντικών τομών.
Θεωρώ ότι η διαχείριση της παρούσας κατάστασης απαιτεί ΓΝΩΣΗ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ και ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΑΚΡΙΑ και ΠΕΡΑ από στενές κομματικές αντιλήψεις και αγκυλώσεις. Μακριά και πέρα από αναποτελεσματικές τακτικές και μεθόδους που έπληξαν τον τόπο μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ενώσουμε τους πολίτες για μια κοινή προσπάθεια με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ. Απαραίτητα χαρακτηριστικά των οποίων όμως στερείται η σημερινή διοίκηση.
Αποτελεί χρέος όλων μας να συνδράμουμε ώστε να βγει η τοπική μας κοινωνία από τα ΑΔΙΕΞΟΔΑ. Αδιέξοδα στα οποία ο τόπος μας οδηγήθηκε από τις «λύσεις» του ΕΤΣΙΘΕΛΙΣΜΟΥ, της ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, του ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ, των ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ, της ΑΝΑΡΧΙΑΣ, του ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ, της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ. Πλήττοντας την ποιότητα της ζωής των πολιτών ,προκαλώντας τον μαρασμό του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
Πιστεύω λοιπόν ότι ο συνδυασμός που θα εκλεγεί σε αυτές τις εκλογές και θα αναλάβει τη διοίκηση του τόπου σε αυτή τη δύσκολη εθνική συγκυρία πρέπει να είναι φιλικός προς όλους τους πολίτες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ του καθενός. Μια δημοτική αρχή που να ΣΤΗΡΙΖΕΙ, να ΣΕΒΕΤΑΙ και να ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ σε όλες τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ δυνάμεις του τόπου ,ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. Στοχεύοντας στην κοινωνική συνοχή και στην αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων. Να είναι εκφραστής υγιών και καίριων ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ με στόχο ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης που να αφορά όλες τις πλευρές της ζωής μας. Να επανασχεδιάσει όλους τους τομείς του τοπικού ενδιαφέροντος. ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΕΜΠΟΡΙΟ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΥΓΕΙΑ, ΥΠΟΔΟΜΕΣ κ.α.. Με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και ΣΧΕΔΙΟ .Ένα σχέδιο στο οποίο θα αναγνωρίζονται οι ανάγκες των πολιτών, οι προοπτικές των ΟΙΚΙΣΜΩΝ και των ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ. Για έναν πραγματικά διευρυμένο δήμο, ξεφεύγοντας από τα στενά τοπικιστικά πλαίσια. Για έναν δήμο με ΟΡΑΜΑ και ΣΤΟΧΟ. Ένα δήμο ΠΡΟΤΥΠΟ. ΈΝΑ ΔΗΜΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ που με σύγχρονους τρόπους διοίκησης και με πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους, θα αξιοποιήσει στο μέγιστο τα μέσα που διαθέτει επιτυγχάνοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα. ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Καταλήγοντας και δεδομένων των ανωτέρω, αποφάσισα κατόπιν ωρίμου σκέψεως να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ με επικεφαλής τον ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟ, διότι πληροί τις προϋποθέσεις που έθεσα παραπάνω. Η πολιτική αυτή επιλογή μου, όπως και κάθε άλλη ,συνοδεύεται από τη σημείωση ότι είμαι πάντα σε ετοιμότητα να ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ και να ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ σε οποιαδήποτε ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι αντίθετη των ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΜΟΥ.”