Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Γιάννης Γκίκας στο συνδυασμό του Γ. Γκιώνη

- Advertisement -

Με τον συνδυασμό του κ. Γιώργου Γκιώνη θα είναι υποψήφιος ο κ. Γιάννης Γκίκας, Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος των Πισσίων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας.

Η ανακοίνωση του κ. Γ. Γκίκα:

«Οι εκλογές του Νοεμβρίου είναι ένα στοίχημα για τον τόπο μας. Με τον «Καλλικράτη» δημιουργούνται νέα δεδομένα και για τα Πίσσια και τον Σχοίνο και γενικά για την ευρύτερη περιοχή μας. Ανοίγονται καινούργιες δυνατότητες για να βελτιώσουμε την ζωή στα χωριά μας. Θα υπάρξουν όμως και δυσκολίες, που για να τις ξεπεράσουμε χρειάζεται η συνεργασία όλων.
  Στην ζωή μου έχω μάθει να αγωνίζομαι για τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου. Δεν με ενδιαφέρουν τα αξιώματα, αλλά να κάνουμε κάτι καλό για τον τόπο μας. Για εμάς που ζούμε εκεί, για τα παιδιά μας. Αν εμείς, που ζούμε στα χωριά του Δήμου, δεν δραστηριοποιηθούμε, ο τόπος μας θα ερημώσει, τα Γεράνεια θα μείνουν απροστάτευτα, το φυσικό περιβάλλον θα κινδυνεύσει και οι επιπτώσεις θα είναι δραματικές για όλο τον Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων.
Γι’ αυτό στις εκλογές του Νοεμβρίου θα είμαι παρών.
Πιστεύω ότι ο τόπος μας δεν χρειάζεται επαγγελματίες πολιτικούς, ούτε κομματικούς υποψηφίους. Το μοντέλο αυτό απέτυχε. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο μας, που τρέχουν σε κάθε περίσταση, που βρίσκονται δίπλα στον άνθρωπο.
  Είναι γνωστό ότι εγώ και η οικογένειά μου στήριζαν τον κύριο Παύλου και ότι εγώ εκλέχθηκα με το ψηφοδέλτιό του. Οφείλω όμως να παραδεχθώ ότι τα τελευταία 4 χρόνια στα Πίσσια και το Σχοίνο έγινε έργο. Αποκτήσαμε υποδομές που ποτέ δεν είχαμε. Φτιάχτηκαν δρόμοι για να μην ζούμε απομονωμένοι. Ομόρφυναν τα χωριά μας.
Κατασκευάζεται ο δρόμος Περαχώρα – Πίσσια και προγραμματίζεται ο δρόμος Πίσσια – Σχοίνο. Δημοπρατήθηκε και ανατέθηκε το έργο του αποχετευτικού δικτύου στο Σχοίνο και σύντομα ξεκινά. Ολοκληρώθηκαν οι μελέτες για την διάνοιξη γεωτρήσεων στα Πίσσια. Το Ινστιτούτο Γεωλογικών Μελετών εντόπισε τα σημεία που θα διανοιχτούν και εξασφαλίσαμε την έγγραφη σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών των οικοπέδων. Η ομάδα της προστασίας των Γερανείων απέκτησε οχήματα, μηχανές, εξοπλισμό και στελεχώθηκαν από ανθρώπους που αγαπούν το βουνό και το δάσος. Με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο επεκτείνεται το Σχέδιο Πόλης των Πισσίων, ενώ πολεοδομούνται αρκετοί οικισμοί της περιοχής.
Όλα αυτά έγιναν με αγώνα. Έγιναν χάρις στην προσπάθεια και την εργατικότητα του Δημάρχου, του Γιώργου Γκιώνη. Ο Γιώργος Γκιώνης δεν κοίταξε ποτέ τις κομματικές ταυτότητες. Δεν υπολόγισε τις πολιτικές σκοπιμότητες. Συνεργάσθηκε άψογα μαζί μας, με ειλικρίνεια, με αμεσότητα. Όποτε τον χρειαστήκαμε στο χωριό έτρεξε προσωπικά. Βλέπει τα προβλήματα από κοντά. Στέκεται δίπλα στον πολίτη και προσπαθεί να τον βοηθήσει.
Με το έργο και την συμπεριφορά του αυτά τα 4 χρόνια τίμησε την προτίμηση των δημοτών. Εδραίωσε την θέση του και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.
Σήμερα τα Πίσσια και ο Σχοίνος έχουν μπει στο δρόμο της ανάπτυξης. Είναι ένας δρόμος που δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε, αλλά να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Γι’ αυτό εγώ, αλλά και οι συνεργάτες μου, θα είμαστε και πάλι υποψήφιοι στο Τοπικό Διαμέρισμα των Πισσίων με τον συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη».

- Advertisement -

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. της κωλοτουμπας συνεχεια.
    για γελια λεμε..
    αφου απο το πρωτο εξαμηνο λακισε απο τον παυλο, κ πηγε με γκιωνη. τι μας λεει τωρα ο γκικας?
    εχει κ το εντευκτηριο στο δημαρχειο μια χαρα το παιζει κ αυτος.
    μπραβο. εμπρος στο δρομο που χαραξε ο μπισμπικης.
    ουγκαντισταν.

  2. ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ !!!

    ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣ ΓΚΙΚΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΑΕΤ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ …

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ !!!

    ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ !!!!

    ΟΠΟΡΤΙΟΥΝΙΣΤΕΣ !!!!

    ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ !!!!

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!

  3. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΟΣ ΓΚΙΚΑΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΔΑΕΤ), ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΩΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2010, ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ?

    ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ?

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ !!!!

    ΡΕ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!

  4. ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ Κ.ΓΚΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΗΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΚΙΕΣ ΦΙΛΕ 3.06 ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΥΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ Π.Υ. ΣΤΙΣ 31-10 ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΝ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

  5. προς τον 4.45:

    δηλαδη θες να μας πεις πως με σταθμο Πυροσβεστικης στην Περαχωρα με πανω απο 20 πυροσβεστες, χρειαζονται ακομα οι αργομισθοι υπαλληλοι της ΔΑΕΤ για την Δασοπροστασια μεχρτι τα τελη του 2010…

    μαλιστα … πες και αλλα, εκτειθεσαι!!!

    τα κολληταρια του Μαικ δηλαδη που τρωνε, πινουν (κυριολεκτικα) !!!

  6. FILE 5.09 NAROTHSH OK GKIKAS TA LEYTA TOY AKROPOLIS PRIN 6 XRONIA POY PIRE O KHNIGITHKOS SILOGOS ME TROEDRO TON K MAIK THTAKANE GIA NA EPISXEBASH TOYS DROIMOYS ROTATE TH ELPA NASAS TAPOYNE MALON KAISI UAMADHS TH EKANES STA MPISA KIRIE GKIKA STIH ORASOY NA XERESE KAITH KORISOY

  7. ΦΙΛΕ 5.09 ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΙΘΕΤΕ ΦΕΝΕΤΕ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΚ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΜΑΣΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΚΤΕΙΘΕΣΕ ΧΑΖΟΥΛΙ.-

  8. φιλε 6.00 εσυ και ο κολλητος σου ο Μαικ εκτιθεστε !!!

    επι της ουσιας δεν απαντας σε οσα σου θετω ….
    τι να πεις αλλωστε !!!

    ρωτα τον κολλητο σου να σου πει με ποια "διαδικασια" αγορασε τα οχηματα 4Χ4 της δασοπροστασιας, γιατι πηγε σε συγκεκριμενους προμηθευτες και δεν εκανε πανελληνιο διαγωνισμο και γιατι αγορασε μεταχειρισμενα αντι για καινουργια …

    επισης να μας πει για ποιο λογο πρεπει να πληρωνονται μεχρι τον δεκεμβρη του 2010 οι κολλητοι του που εργαζονται στην δασοπροστασια … ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!!

    ακομα γιατι δινει μονο στον κολλητο του εκδοτη σχετικου περιοδικου για το κηνυγι, πληρωμενη διαφημιση και οχι και σε αλλα περιοδικα …

    φαααααααααααπ μουγκα τωρα !!!

  9. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΑΛΑΖΕΙ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΖΕΙ ΛΑΜΠΕΣ ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΝ ΠΙΣΙΟΝ ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Κ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟΝ Κ ΓΚΙΟΝΙ,ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΠΙΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΟΜΗ ΜΟΥ

  10. Άλλος 'ενας απο τη λίστα Παυλου!! Τι έπαθε ο Γκιώνης δεν μπορεί να σταυρώσει δικούς του υποψήφιους και παίρνει από εκεί που έβριζε;;

  11. Πραγματι ο Γκιωνης δεν βρηκε στο Λουτρακι κανεναν που να θελει να μπει στο ψηφοδελτιο του.
    και μαζεψε τα "βαριδια" (ετσι τα ελεγε ο Γκιωνης μεχρι σημερα)του Παυλου.

  12. ΔΕ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΗΣΤΕΙΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΜΑ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ.

  13. ΤΟΝ ΜΑΓΕΥΣΕ Η ΦΩΤΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΣΤΟΝ ΕΒΑΓΓΕΛΑΤΟ ΟΛΟΙ ΜΕ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΠΟΥ ΤΑΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΠΟΥΛΑΚΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

  14. ΚΑΛΑ ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΜΟ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ Η.Υ.ΘΑ ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ,ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΗΚΡΟΥΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ 7.28 ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙ 40000 ΕΥΡΩ ΚΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog