Ο στόχος από ”συγκεκριμμένα μονοπωλιακά κέντρα” είναι να ΜΗΝ έχουμε ελεύθερα τα σχόλια αναγνωστών δηλαδή να γυρίσουμε στην ”χούντα”  του internet πρό loutrakiblog…

Εμείς όχι μόνο δεν θα υποκύψουμε αλλά θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι. Μαζί μας είναι οι εκατοντάδες επισκέπτες του ιστολογίου μας  και από’κει αντλούμε την δύναμη να συνεχίσουμε γιατί σκοπός μας είναι να διαμορφώνετε ΕΣΕΙΣ την πραγματικότητα και όχι εμείς ή κάποιοι άλλοι που τα ”παίρνουν” και  θέλουν να παρουσιάζουν το άσπρο-μαύρο. Το loutrakiblog δεν είναι μαγαζί κανενός ,είναι και θα είναι το μαγαζί όλων όσων αγαπάνε την διαδυκτιακή επικοινωνία. To loutrakiblog δεν δημιουργήθηκε για να είναι μια κατευθυνόμενη  φόρμα που να εξυπηρετεί κεφάλαια,πολιτικούς ή τάσεις αλλά για να είναι μια ελεύθερη δημοκρατική  εκκλησία του δήμου όπου ο καθένας να μπορεί να εκφραστεί είτε επώνυμα είτε ανώνυμα  που έχοντας τα κατάλληλα επιχειρήματα να ”μεταφέρει” την ΑΛΗΘΕΙΑ σε ότι έχει γίνει ή πρόκειται να συμβεί. Προσκαλούμε ακόμα και τώρα όσους θέλουν να γίνουν διαχειριστές να συμμετάσχουν στην ωραία παρέα μας και θα ήτανε μεγάλο επίτευγμα της διαδυκτιακής ελευθερίας  που θέλουμε να πετύχουμε, να γίνουμε 20-30-50+ οι διαχειριστές και συνάμα οι ιδιοκτήτες του loutrakiblog. Ξέρουμε ότι όλα τα παραπάνω ΕΝΟΧΛΟΥΝ  συμφέροντα, μονοπώλια και “τζάκια” διαδικτυακής ενημέρωσης και επειδή το ποτάμι ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ  το μόνο σίγουρο είναι ότι στο άμεσο μέλλον όσοι πολεμούν την ελευθερία μας, θα απομονωθούν γιατί μόνο χλευασμό και εμετική διάθεση θα προκαλούν στον τελευταίο αναγνώστη που θα έχει μείνει στα ιδιωτικά τους ”μαγαζιά” .

 Υ.Γ. Η ανάρτηση έγινε – και – για να απαντηθεί η βρώμικη  ”επίθεση” που έγινε σε διάφορα posts του loutrakiblog από συγκεκριμμένο ”αναγνώστη” ο οποίος καλά θα κάνει να  καταλάβει ότι  χρησιμοποιείται. Χρήσιμο όμως είναι να γνωρίζουν  οι ‘υβριστές’ ότι στο hacking δεν γίνεται να είναι πιο μπροστά από μας-ειδικά κάποιοι μεσήλικες. Γι’ αυτό τους συνιστούμε να προσέχουν για να μην βρεθούνε προ εκπλήξεων!!!!