Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το 14ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα καράτε στο Λουτράκι

- Advertisement -

Το 14ο Βαλκανικό πρωτάθλημα καράτε, θα διεξαχθεί στο Λουτράκι, μεταξύ 24-26 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει τις ηλικίες ανδρών και γυναικών καθώς και για πρώτη φορά τις ηλικίες παίδων και κορασίδων από 11-14 ετών.

Την Πέμπτη θα διεξαχθούν οι εγγραφές αθλητών για τους αγώνες, ενώ παράλληλα θα διεξάγονται σεμινάρια και εξετάσεις διαιτησίας για τους διαιτητές όπου οι τρεις Κύπριοι διαιτητές θα λάβουν μέρος (Μάριος Βατυλιώτης – υπεύθυνος Κυπριακής Διαιτησίας, Κωνσταντίνος Χαραλάμπους και Πέτρος Μιχαηλίδης).
Την ίδια μέρα θα συγκληθεί και εκτελεστική επιτροπή στην οποία θα λάβει μέρος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντρέας Βασιλείου με μια σειρά θεμάτων, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει το Κογκρέσο όπου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο μαζί με τον πρόεδρο Αντρέα Βασιλείου και ο αρχηγός αποστολής Μιχάλης Κύρου.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο Λουτρακίου όπου την Παρασκευή 24/9 το πρωί θα αρχίσουν οι αγώνες και το απόγευμα στις 16:00 θα διεξαχθεί η επίσημη τελετή έναρξης. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 26/9.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog