Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Aνώνυμος είπε..

- Advertisement -
Ανώνυμος είπε…

Πλακα-πλακα στο 2ο γυρο θα εχουμε Παυλου – Λογοθετη.
Το ψηφοδελτιο Γκιωνη, ειδικα στους Αγιους Θεοδωρους, ειναι πολυ κατω του μετριου. Εχουν βγει στους δρομους και ψαχνουν απεγνωσμενα για υποψηφειους.Τελευταια νεα λενε, πως καταφεραν να πεισουν μια κυρια ( ο Θεος να την κανει !!!! )
να κατεβει στις εκλογες. Εκτος απο το μαυρο που θα φανε στις εκλογες, να ετοιμαζωντε και για τα γιαουρτια, γιατι ολα εχουν και ενα οριο.

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ 6 ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2-3 ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΝ ΠΡΩΤΟΣ

    ΑΓΙΟΘΟΔΩΡΙΤΗΣ

  2. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΔΗ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ??????????????
    Η ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΥΝΤΑΝΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ Η ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΙΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, Η ΑΛΛΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ????????
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΒΑΜΕΝΟ ΞΑΝΘΟ ΜΑΛΛΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΕΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ??? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΡΙΧΝΕΙ, ΘΑ ΤΙΣ ΦΕΡΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ????
    ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ??????????????

  3. Οι αντρες προτιμουν τις ξανθες, αλλα ψηφιζουν μελαχρινες. Ερρεεε τι εχεις να παθεις Γκιωνη, θα ψαχνεσε μετα τις εκλογες, δεν θα εχεις καταλαβει απο που σου ηρθε η κεραμιδα.

  4. αληθεια ο.κ. ρουμελιωτησ που βρηκε 300.000 ευρω για το προστιμο που εφαγε απο την εφορια για φορολογικεσ παραβασεισ ,μηποσ απο τα 2.300.000 ευρο που πηρε για ασφαλτοστρωσεισ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog