Στα εγκαίνια της έκθεσης του Επιμελητηρίου της Κορινθίας «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2010» παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γιώργος Γκιώνης, την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010.

Ο κ. Γ. Γκιώνης, συνοδευόμενος από πολλούς Δημοτικούς συμβούλους των Αγιών Θεοδώρων, επισκέφθηκε τα περίπτερα της έκθεσης, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στα περίπτερα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Λουτράκι και στους Αγίους Θεοδώρους.

Στο περίπτερο του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων ο κ. Γ. Γκιώνης συνάντησε τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιάννη Καμπόλη και τα μέλη του Δ.Σ. Χαρούλα Πολύζου, Κατερίνα Τσιτσιρή και Ρούλα Νικολάου και τους Αλέξανδρο Πυργάλη, Κατερίνα Τσιτσιρή, Μιχάλη Κλώνο και Θανάση Λαγάκη.

Ο κ. Γ. Γκιώνης, δήλωσε: «Η Κορινθία βρίσκεται αντιμέτωπη με σημαντικότατες προκλήσεις, ιδιαίτερα στο χώρο της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας. Στην συγκυρία που βρισκόμαστε η ανάπτυξη δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Πιστεύω ότι η ανάπτυξη, η εξωστρέφεια και η ενίσχυση των επιχειρήσεων, οι νέες θέσεις εργασίας είναι η απάντηση στην οικονομική κρίση. Πρέπει να αξιοποιήσουμε όλα τα εργαλεία και όλες τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται και να προωθήσουμε συντονισμένες πολιτικές και δράσεις για την ανάπτυξη της Κορινθίας».

Μάλιστα, υπέγραψε και στο βιβλίο επισκεπτών.